Vest da se Džon Ham verio iznenadila je mnoge. Čuveni zavodnik i večiti neženja odlučio je da ozvaniči svoju vezu sa lepom, 17 godina mlađom Anom Oskiolom, a spreman je i da sa njom dobije decu, što je pravo iznenađenje ako se uzmu u obzir njegove pređašnje izjave i prošla veza od 18 godina kada mu deca nisu bila ni na vidiku, niti ga je to zanimalo. 

Čini se da je sada Ana uspela da promeni njegovo mišljenje, jer je neverovatno da je Ham u septembru 2022. potvrdio da iako je pre nekoliko godina tvrdio da "nema bračni čip", sada se stvari menjaju. 

Džon Ham veoma je zaljubljen u Anu.
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovo je još jedno mesto u mom životu gde se osećam veoma smireno i udobno. Trenutno sam u vezi i prijatno mi je", rekao je. Dodao je i da je konačno uspeo da sedne i popriča sam sa sobom, odnosno da razmisli o svemu, što je učinilo vezu u kojoj je još značajnijom i otvorilo mogućnost za stvari poput venčanja, dece, definisanja novih verzija sreće, života, zdravlja."

Tokom tog intervjua, glumac je rekao i da je "veoma zaljubljen". Inače, on i Ana upoznali su se 2017. a snimanju "Mad Man", iako su svoju vezu skrivali do 2020.

Džon Ham verio je devojku Anu.
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Upravo su ga zbog ove veze mnogi osudili jer se sumnjalo da je zbog mlade Ane glumac raskinuo 18-godišnju vezu sa glumicom Dženifer Vestfeld.

Ona je raskid veoma teško podnela, a nije tajna da je upravo zahvaljuji njoj pobedio ogroman problem sa alkoholom koji ga je u više navrata mogao koštati karijere. I ne samo to! Dženifer se zbog njega nije ostvarila u ulozi majke iako joj je to bila najveća želja.

Džon Ham nije želeo decu sa bivšom.
Chris DELMAS / Visual / Profimedia 

"Nisam mislila da ću doći u ove godine i da neću imati dece. Ipak, postigla sam neke druge stvari koje ranije nisam očekivala", rekla je glumica jednom prilikom.

Džon se nije stideo da javno kaže zašto ne želi da ima decu. "Bio bih užasan tata. Gledam svoje prijatelje koji imaju decu i odmah pomislim: 'Čoveče, kako si uopšte budan u 6 ujutru, a kamoli da radiš nešto?' To mi nije važno. Imam nećake i nećakinje, a bio sam i učitelj. Sigurno sam proveo mnogo više vremena sa decom nego većina ljudi u svom životu", istakao je on tada.

Džon Ham u prošlosti je smatrao da nema bračni čip.
Shutterstock 

Objasnio je i zašto nikad nije izgovorio sudbonosno 'da'. Naime, on ne vidi smisao u tome da se oženi jer mu ne treba komad papira da potvrdi njegovu vezu, a i veruje da je brak prvenstveno za ljude koji žele da imaju decu. Ipak, sada se sve izmenilo, te nije isključeno da će i Ham uskoro postati otac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!