Džon Ham, jedan od najboljih frajera Holivuda i poznati neženja, konačno je odlučio da se skrasi i to u 51. godini. On je oženio dugogodišnju devojku Anu Oskiolu, koja je od njega mlađa 17 godina. 

Par se upoznao 2015. na snimanju serije "Mad Men" gde je ona glumila recepcionarku Klementin. Vezu su najpre držali u tajnosti, a onda je ljubav isplivala na videlo. 

Koliko su emocije jake govori i to što je spreman da sa njom dobije i decu, što je pravo iznenađenje ako se uzmu u obzir njegove pređašnje izjave i prošla veza od 18 godina kada mu deca nisu bila ni na vidiku, niti ga je to zanimalo.

Čini se da je sada Ana uspela da promeni njegovo mišljenje, jer je Ham u septembru 2022.  tvrdio da "nema bračni čip", a sada su se stvari drastično promenile. 

Džon Ham je zbog Ane promenio život.
Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Fotografije sa svečanosti već su se našle na mrežama, a dok je glumac bio u prepoznatljivom odelu u kakvom smo ga često viđali u seriji koja ga je proslavila, lepa Ana blistala je u jednostavnoj, ali opet raskošnoj venčanici.

Zanimljivo je da se ceremonija odvila juče upravo u Big Suur u Kaliforniji, gde se i snimalo finale čuvene serije"Mad Men" gde se par upoznao. Na venčanju su bila brojna poznata imena, Bili Krudap, Pol Rud i Tina Fej. Mladence je do oltara pratila pesma izz filma o Džejmsu Bondu "You only live twice" iz 1967. godine, piše TMZ.

Podsetimo, na početku njegove veze sa Anom, mladu glumicu mnogi su osudili jer se smatralo da je ona kriva za raspad 18-godišnje veze sa glumicom Dženifer Vestfeld.

Ona je raskid veoma teško podnela, a nije tajna da je upravo zahvaljuji njoj pobedio ogroman problem sa alkoholom koji ga je u više navrata mogao koštati karijere. I ne samo to! Dženifer se zbog njega nije ostvarila u ulozi majke iako joj je to bila najveća želja.

"Nisam mislila da ću doći u ove godine i da neću imati dece. Ipak, postigla sam neke druge stvari koje ranije nisam očekivala", rekla je glumica jednom prilikom.

Džon se nije stideo da javno kaže zašto ne želi da ima decu. "Bio bih užasan tata. Gledam svoje prijatelje koji imaju decu i odmah pomislim: 'Čoveče, kako si uopšte budan u 6 ujutru, a kamoli da radiš nešto?' To mi nije važno. Imam nećake i nećakinje, a bio sam i učitelj. Sigurno sam proveo mnogo više vremena sa decom nego većina ljudi u svom životu", istakao je on tada.

Džon Ham je poželeo decu sa novom partnerkom.
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Objasnio je tada i zašto nikad nije izgovorio sudbonosno 'da'. Naime, on nije video smisao u tome da se oženi jer mu "ne treba komad papira da potvrdi vezu", a i verovao je da je brak prvenstveno za ljude koji žele da imaju decu. Ipak, sada se sve izmenilo, te nije isključeno da će i Ham uskoro postati otac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!