Te davne 1999. ceo svet poludeo je za filmovima "Američka pita", ponajviše zbog prelepe Mene Suvari koja je, uahvaljujući milom licu i zgodnom telu, gotovo preko noći, postala san snova mnogima.

Devojke su želele da izgledaju poput nje, a mnoge su se odlučivale i na plastične operacije samo da bi što više nalikovale mladoj glumici.

Međutim, Mena koju smo uvek viđali nasmejanu i koja je blistala kako na crvenom tepihu, tako i van njega godinama je čuvala užasnu tajnu.

Mena Suvari bila je najlepša i najslađa glumica.
Shutterstock 

Tek pre par godina, Mena je otkrila da je trezna i "čista" nekoliko godina, nakon što se od 12. godine bori sa zavisnošću od kristal meta i alkohola.

Da glumica ima "sklonost" ka narkoticima znalo se duže vreme, ali niko nije znao koliko je daleko sve to otišlo. Ipak, kada je 2021. postala majka, znala je da prošlost treba da ostavi tamo gde joj je i mesto, a njeno dete dalo joj je snagu da se bori i svrhu da živi.

Mena Suvari je priznala da je godinama bila zavisnica.
Shutterstock 

Zastrašujuću istinu o svom starom životu otkrila je u svojim memoarima "The Great Peace", gde je napisala da je dobar deo svog života provela u svom tajnom svetu srama i krivice u koji se zatvorila zbog stravičnog fizičkog i psihičkog nasilja.

Veliki uticaj na nju imala je selidba njene porodice u Čarlston, nakon čega je počelo njeno zlostavljanje. Ona je ispričala kako je prijatelj njenog srednjeg brata počeo da se interesuje za nju, uprkos činjenici da je dosta stariji.

Nije ni slutila da će joj oduzeti njenu nevinost sa samo 12 godina na monstruozan način.

"Niko ga nije sprečio da ostane sam sa mnom u mojoj spavaćoj sobi. Niko me nije upozorio. Niko se nije raspitivao kada mi je postao više od bratovog prijatelja. Jednom me je terao da me poljubi i izvadio kondom. Rekla sam da ne želim da izgubim nevinost što je poštovao svega nekoliko minuta. Odveo me je na sprat i silovao. Osetila sam kako mi srce tone u mračni ponor. Nebrojano puta sam izgovorila "ne" ali on me nije čuo. Zatvorila sam oči, a kad sam ih ponovo otvorila, K. J. se sklonio sa mene i otišao u wc. Okrenula sam se na drugu stranu i plakala. Bila sam prepuna stida i srama" , otkrila je ona u svojim memoarima.

S obzirom da joj niko nije verovao šta se dogodilo, bol, kako fizički, tako i psihički pokušavala je da uguši u alkoholu i narkoticima.

"Nikad nisam bila potpuno u redu nakon toga. Sve vreme sam se držala okej, nisam bila u nesvesti, bila sam svesna. Bilo je zastrašujuće. Samo sam želela da ako me već siluje da sve prođe što pre, da se ne sećam", napisala je Mena.

Kada je imala 16 godina, njen menadžer koji je tada imao 30, takođe je nasilno spavao s njom, te je terao da zajedno puše travu. U tim trenucim je napisala, čak, i oproštajno pismo, jer je kao jedino rešenje i izlazaz iz pakla videla - samoubistvo.

Sledeći dečko po imenu Tiler, ušao je u njen život kada je imala 17 godina, bio je stariji skoro deceniju i navukao ju je na droge koje je konzumirala svakodnevno, te je od njega dobila i herpes. Terao ju je na grupni seks s devojkama koje nikada pre nije ni upoznala, a u šokantnim memoarima ispričala je i kako se osećala mrtvo iznutra.

"Upoznala sam ga na rejvu. Preselila sam se kod njega i na kraju doživela još jedno poniženje. Verbalno me je zlostavljao i prisiljavao da imamo trojku sa ženama koje je dovodio kući. Koristila sam ekstazi, met, pečurke, meskalin... sve sam mešala sa dosta alkohola i to je bio moj način da se oslobodim pakla svog postojanja i nekako preživim.", rekla je glumica.

Mena suvari prošla je pakao u ranoj mladosti.
Shutterstock 

Kako kaže, bol je bio užasan. "Bila sam na putu da se otkačim od pakla u kom sam živela". Glumica je tada priznala i kako je izgledalo njeno školovanje.

"U školi je postojalo razbijeno ogledalo. Iza jednog parčeta stakla krila sam vrećice, a potom na odmoru povlačila "crte" na podu toaleta".

"I dok sam snimala scene u Američkoj lepoti, pretvarala sam se da sam okej, a nisam bila. Bila sam prazna."

Mena Suvari je snimala Američku lepotu dok je imala najveće mentalne probleme.
printscreen/instagram 

Kada je napokon raskinula s dečkom koji ju je maltretirao, uletela je u brak sa 16 godina starijim rediteljem Robertom Brinkmanom.

"Svi su mi govorili da sam prava srećnica, a ja sam samo kimala glavom i razmišljala o paklu iz kojeg sam pobegla", napisala je u knjizi.

Imala je 20 godina kada je prvi put stala pred oltar, ali pet godina kasnije rekla je Robertu da želi razvod.

"Dopustila sam mu da mi spasi život, još danas ga volim", priznala je. Nakon njega je imala dve afere s kolegama,ali njihova imena nije otkrila.

Pročitajte još: NAKON ŠTO JE SILOVANA SA 12, POČELA JE DA SE DROGIRA: Lepotica iz "Američke lepote" tek sad otkrila STRAVIČNU ISTINU

Priznala je da joj je život s 25 godina bio na ivici, jer je izmučila telo silnim drogama. Godine 2007. upoznala je Simona Sestita na filmskom festivalu u Torontu, s kojim je drugi put izgovorila subonosno "da".

Venčali su se 2010. godine u Rimu, ali rastali su se 2012. Tokom drugoga braka počela je puno da pije, alkohol joj je postao nova opsesija.

Treći put u bračnu luku je uplovila s Majkom Houpom 2018. godine, sa kojim je konačno pronašla mir i sreću. Privatnost čuvaju daleko od svetla reflektora, uživajući u vaspitavanju i odgajanju trogodišnjeg sina Čarlsa.

Lepa glumica danas izgleda nestvarno, a iako je na sredini 5. decenije, mnogi komentarišu da ne mogu da veruju da "nije ostarila ni dana", s obzirom da je neverovatno mladolika, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku. 

instagram/menasuvari Pogledajte kako danas izgleda Mena Suvari.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?!" Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji kurir televizija

Izvor: Stil/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!