Smrt Tomasa Kingstona, supruge ledi Gabrijele Vindzor, ostavila je javnost u šoku, naročito što je suprug princeze imao samo 45 godina. 

Kingston je pronađen mrtav u jednom stanu u Glosterširu u nedelju uveče, a hitna služba izašla je na teren malo posle 18 časova, no mogli su samo da konstatuju smrt. Još uvek nije poznat tačan uzrok, iako nema sumnjivih okolnosti, niti su uključene druge strane.

"Sa najdubljom tugom objavljujemo smrt Tomasa Kingstona, našeg voljenog muža, sina i brata", navodi se u izjavi ledi Gabrijele Vindzor, kao i Bakingemske palate.

Ledi Gabrijela, koja je sa Tomasom bila u braku od 2019. dodala je da je Tomas bio "izuzetan čovek koji je osvetlio živote svih koji su ga poznavali".

Inače, Kingston je postao deo kraljevske porodice zahvaljujući ledi Gabrijeli, čiji je otac, princ Majkl od Kenta brat od strica pokojnoj kraljici Elizabeti.

Pročitajte još: KEJT MIDLTON JE POSTALA TETKA: Brat princeze od Velsa dobio dete, ali svi više pričaju o kolicima koje "bodu oči"

Njegova karijera bila je uglavnom fokusirana na finansije, sa nizom akreditiva, uključujući njegovu poslednju poziciju direktora Devonport Capital-a, koja je specijalizovana za obezbeđivanje finansija za kompanije u "graničnim ekonomijama".

Inače, interesantno je da je pre veze, a potom i braka sa princezom Gabrijelom, bio u vezi i sa Pipom Midlton, sestrom Kejt Midlton, a njihov odnos izazivao je ogromnu pažnju medija. Par je raskinuo, a malo potom, Tomas je upoznao Gabrijelu preko zajedničkih prijatelja i iskrice su planule, a ostalo je istorija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!