U porodici Kejt Midlton ovih dana je veliko slavlje, pošto je njen brat Džejms Midlton postao otac. Princeza od Velsa je tako još jednom postala tetka, tačnije po četvrti put.

Ovo je prvo dete njenom bratu Džejmsu, ali zato njena sestra Pipa Midlton već ima troje mališana sa svojim suprugom Džejmsom Metjuozom, piše Glossy.

Novopečeni tata Džejms i njegova supruga Alizi Tevenant su pre nešto malo manje od pola godine otkrili da dočekuju dete. Od tada u engleskim medijima s nestrpljenjem iščekivao momenat kada će se lepa Alizi poroditi.

Međutim, kada se to napokon desilo, britanski mediji su imali drugu temu. Naime, Džejm i Alizi su se sada prvi put u javnosti pojavili sa prinovom, prošetavši sa bebom Noting Hilom.

Oboje su ostavili utisak da su veoma srećni nakon prinove, a tabloidi uz to nisu mogli da ne primete još jedan detalj, a to je da su dete šetali u kolicima za bebe marke "Silver Cross", koja koštaju oko 795 funti.

Ta cena nekako "bola oči" Englezima, koji su napomenuli i da se ne zna kada su tačno Džejms i Alizi postali roditelji.

Džejm je najavio da beba uskoro dolazi 12. septembra na svom Instagram nalogu, pa su pretpostavili da se dete rodilo u poslednjih nekoliko sedmica.

Instagram Džejms Midlton postao otac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!