Pipa Midlton i njen suprug Džejms Metjuz postali su roditelji po treći put. Par već ima trogodišnjeg dečaka Artura i jednogodišnju ćerku Grejs, a sada je njihova porodica bogatija za još jednu devojčicu čije ime, za sada, kriju od javnosti.

Zanimljivo je i da je Pipa gotovo do kraja krila treću trudnoću od svih, te se tek za to saznalo tokom kraljičinog jubileja kada se pojavila sa velikim stomakom u romantičnoj zelenoj haljini. 

Pipa Midlton pokazala je stomak tokom kraljičinog jubileja.
Chris Jackson / MirrorPix / Profimedia 

Pipa i Džejms su inače u braku od 2017. godine, a sreli su se, prema pisanju "US Weekly" još davne 2007, iako do 2012. godine nije bilo ama baš nikakvog dokaza o njihovom zabavljanju. I dan-danas su u skladnom paru, a Džejms joj je velika podrška i kada je reč o njenom bratu, inače njegovom imenjaku Džejmsu Midltonu.

Naime, vesti o porođaju na kratko su uspele da skrenu pažnju sa još jednog finansijskog skandala brata Kejt i Pipe Midlton. Džejms je tokom svih ovih godina nemilice trošio i ulagao novac u nerpoverene ideje zbog čega duguje preko 2 miliona funti.

Džejms Midlton je ogranak porodične firme uvalio u dugove od 2 miliona funti.
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Suprug Pipe Midlton čak je bio jedan od onih koji je u njegov poslednji poduhvat uložio novac, smatrajući da se Džejms konačno opametio, ali nažalost, njemu je bilo bitnije da izlazi, provodi se i kupuje skupe automobile i odeću umesto da razvija firmu.

Džejms Midlton uvelio je sopstvenu firmu u dugove.
Mark Milan / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, Džejms je još pre nekoliko godina osnovao kompaniju "Boomf" u kojoj za 19,99 funti (oko 2.800 dinara) možete poslati kutiju od 9 personalizovanih maršmelou kolačića i koja sarađuje sa nekoliko manjih porodičnih preduzeća koje je takođe uvalio u dugove.

Poslednji put cela porodica Midlton skupila je i dala mu 2,2 miliona funti kako bi pokrio deo troškova i obezdedio dalji nastavak proizvodnje, ali je sve rezultiralo dugom od 2 miliona funti što je oko 2,40 miliona evra.

Njegov proizvod mnogi su ocenili kao "preskup i precenjen", te je nedavno njegovu kompaniju kupio estonski biznismen za samo 300.000 funti, iako je Midlton još ranije računao da vredi barem 10 miliona funti. Takođe, izvori bliski porodici tvrde da je Pipi dosta Džejmsovog razmaženog ponašanja, te da mora pod hitno da se sabere "ako još uvek planira da kaže da ima sestru i da ne koristi porodicu, već da privređuje kao i svi".

Pipa Midlton zapretila je bratu džejmsu da mora da se sabere kada je trošenje novca u pitanju.
RIGI / Backgrid UK / Profimedia 

I taman kada se pomislilo da je Džejms naučio lekciju, pojavili su se novi problemi. Naime, britanski mediji danima pišu o njegovim pokušajima da prisvoji kreditnu karticu finansijske direktorke njegove bivše firme u kojoj se vodi još uvek kao zaposleni, ali nema udela u vlasništvu, kao i da je pokušao na prevaru da podigne određeni novac sa bankovnog računa. Sve to pravdano je "uobičajenom procedurom prilikom zatvaranja firme i otvaranja nove sa vlasnikom", ali se čini da tu priču tamnošnja javnost nije "popila", a šta će se dalje dešavati sa Džejmsom, ostaje da vidimo.

Instagram Džejms Midlton postao otac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!