Nedavno su domaći mediji pisali da je popularnom reperu Stefanu Đuriću Rasti produžen pritvor zbog mogućnosti ponavljanja krivičnog dela.

Tačnije, reper bi u Centralnom zatvoru trebalo da ostane do kraja decembra, a sada je njegov dugogodišnji prijatelj, saradnik i pevač Alen Sakić prokomentarisao Rastinu situaciju.

Kako kaže, reper se oseća odlično, iako je u medijima predstavljeno drugačije.

„Stefan je super, on je psihički stabilan. Možda je najstabilniji od svih nas. Kakve crne probleme on da pravi, on nije kriminalac niti bilo šta što bi u nekome probudilo mržnju“, rekao je Alen za „Imperia TV“ i dodao:

„Mediji prave nešto što nije, pisali su svašta nešto i bilo mi je jako krivo što nas obojicu predstavljaju tako. Ipak, Stefan ima ćerku koja će sutra da odraste i sve to pročita“, rekao je Sakić.

Podsetimo, Rasta je uhapšen u Beogradu kada je kod njega pronađena veća količina skanka. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Rasti je određen pritvor od 30 dana zbog mogućnosti ponavljanja krivičnog dela. Ni početkom novembra Rasta nije imao sreće, jer mu je, umesto slobode, produžen pritvor na isti period.