Slavni glumac Miloš Biković godinama važi za jednog od najtalentovanijih i to ne samo na ovim prostorima. On je ostvario zavidnu karijeru u Rusiji, a sada su mu otvorena i vrata Holivuda, nakon što je dobio ulogu u hit seriji "White Lotus"

Interesantno je da će u ovom ostvarenju igrati i uz sina slavnog glumca Arnolda Švarcenegera, što je nedavno otkrio i sam autor Majk Vajt.

Miloš Biković igraće u "White Lotus".
Instagram 

"Pored Mišel Monahan, Parker Pouzi, Miloša Bikovića, Lesli Bib i Džejsona Ajzaksa, u trećoj sezoni ekipi će se pridružiti i Patrik Švarceneger. Počastvovani smo što imamo sjajnu ekipu za narednu sezonu i jedva čekamo da počnemo snimanje u februaru u Tajlandu", saopšteno je iz produkcije serije. 

Ko je Patrik Švarceneger? 

Patrik je najstariji sin Arnolda Švarcenegera, a u svet šoubiznisa najpre je ušao kroz modeling, da bi potom prešao na glumu. 

Iako je isprva ređao male uloge, veoma brzo su se zaređale i veće role, te ste ga tako sigurno gledali u filmovima "Midnight Sun", "Grown Ups ", "The Staircase", "Falconman" i mnogim drugim.

Ipak, smatra se da će ga upravo uloga u "White Lotus" lansirati u sam vrh svetskog šoubiza i odvojiti od titule "sina Arnolda Švarcenegera". 

Pročitajte još: RODIO SE U ISTO VREME KADA I DETE OČEVE LJUBAVNICE: Bio je "ružni sin" kog niko sa 150 kg nije hteo a sada ga želi svaka

I dok njegova karijera ide samo uzvodno, poslovni put njegovog polubrata sa kojim, koliko se zna, nema nikakav odnos, a koji je takođe rešen da uspe u Holivudu, potpuno je drugačiji.

Džozef Baena, vanbračni je sin Arnolda Švarcenegera i baš kao i Patrik, navodno je bacio oko na ulogu u "White Lotus", no producenti ga nisu imali u vidu. Za sada Baeni gluma ne ide onako kako se nadao, te je dobijao uloge samo u niskobudžetnim filmovima. 

Džozef Baena nema nikakav odnos sa bratom
printscreen/instagram 

Kada je reč o Patriku, slavni lepotan je od skoro i veren, te uveliko radi na pripremi venčanja sa dugogodišnjom devojkom Ebi Čepmen.

Ipak, to što je mladi zavodnik zauzet, nije umanjilo njegovu popularnost kod suprotnog pola, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Profimedia, Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, printscreen/instagram Sin slavnog glumca važi za velikog zavodnika

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

MILOŠ BIKOVIĆ SEDEO U KAFIĆU, PA SPAZIO KAMERE, SAMO JE OVO URADIO! Nije moglo da prođe bez fanova: Pao i zagrljaj! Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!