Te davne 2016. godine nije bilo popularnijeg para od Miloša Bikovića i prelepe ruske manekenke Saše Lus. Bili su najpopularniji par kako na Balkanu, tako i u Rusiji, a milioni žena zavidele su Saši što je na mestu Bikovićeve devojke

Podsetimo, par se upoznao na snimanju reklame, da bi potom osvanuli i na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Svoju ljubav pokazivali su i na društvenim mrežama, a onda je sve puklo odjednom. 

Saša Lus i Biković bili su u skladnoj vezi.
pritnscreen/instagram 

U medijima se pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, a lepa manekenka doživela je osudu javnosti i prozvana ljubavnicom. Prolazila je pakao, a Miloš, kao pravi kavaljer, oglasio se na Instagramu i priznao da su raskinuli mnogo pre nego što je ta fotografija nastala, ali da nisu našli za shodno da o tome obaveste javnost.

Ipak, činilo se da je i pored Miloševe izjave, javnosti trebalo dosta vremena da u to poveruje. No, kako je "svakog čuda tri dana dosta", tako je i cela ta situacija brzo pala u zaborav. 

Saša Lus je uspešna manekenka.
pritnscreen/instagram 

No, to nije značilo da je Saša nakon toga imala manje skandalozne poteze. Setimo se samo njenog pojavljivanja na Kanskom festivalu 2022. kada je crvenim tepihom prošetala golih grudi u potpuno providnoj haljini.

Saša Lus na kanskom festivalu.
Profimedia 

Činilo se da joj je karijera krenula vrtoglavo uzlaznom putanjom upravo nakon raskida sa Milošem, iako je i pre toga bila veoma uspešna manekenka, te je nosila nosila modele svih velikih kreatora, i krasila naslovnice prestižnih magazina. No, nakon raskida prvi put je počela da radi i kao glumica i sada već može da se pohvali velikim ulogama koje kritičari hvale. 

Njeno poslednje ostvarenje "The Last Front" o najtužnijim trenucima tokom Prvog svetskog rata javnost je dočekala sa oduševljenjem, a pozitivni komentari samo se ređaju. 

Pročitajte još: KO JE DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA: Zbog bivše čuvao NEVINOST za brak, 2 ga optužila za nasilje a onda je IVANA sve promenila

Igrala je i u "My happy dinosaurs", "Sheroes", "Anna", "Shattered", "Valerian and the City of a Thousand Planets", i mnogim drugim holivudskim ostvarenjima zbog čega joj poručuju da je gluma definitivno njena budućnost.  

Naravno, iako nema sumnje da je gluma njena strast, i dalje se bavi i modelingom, a kako danas izgleda jedna od Bikovićevih najlepših bivših devojaka, pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Kako danas izgleda Saša Lus, bivša devojka Miloša Bikovića.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov Kurir

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!