Slavna pevačica Sara Jo već dve godine uživa u skladnoj vezi sa slovenačkim plesačem Žigom Soltarom, a interesantno je da su se varnice među njima ''rasplamsale'' još dok su bili u drugim vezama.

"Mislim da je ljudima jasno koliko se volimo. Žiga i ja smo ušli u tu vezu koja je posebna...uživamo i ne žuri nam se da to dižemo na viši nivo, u smislu venčanja. Mi sada gradimo karijere i to nam je najbitnije. On živi u Ljubljani, ali je više u Beogradu. Bitno da se mi volimo, ostalo ćemo polako, bitno da savršeno funkcioničšemo", rekla je Sara i dodala:

"Oboje smo ''kliknuli'' na prvu! Osetili smo posebnu energiju, ali on je bio u vezi, bila sam i ja. Kad smo završili te veze, onda smo se ''našli''

Međutim, pre nego što se skrasila kraj zgodnog Slovenca, Sara je ljubila neke od najpoznatijih frajera sa domaće scene.

Milko Babić

Sara Jo i Milko Babić.
ATA Images 

Pre nego što će uploviti u vezu sa Žigom, Sara je ljubila čuvenog producenta Milka Babića. Par je svoju romansu čuvao samo za sebe, i retko su se pojavljivali u javnosti, a svoju vezu su obelodanili na Prajdu 2019. godine.

Poslednji put su zajedno krajem juna 2021, i to na premijeri koncertnog filma "Euforija" pop – rok benda Buč Kesidi. 

Sara je ostavila Milka zbog Žige.
printscreen/instagram 

Da stvari nisu okej bilo je jasno neko vreme, a pogotovo kada 29. oktobra iste godine, kada je njen rođendan nije objavila zajedničke fotografije sa tada već bivšim dečkom. Malo potom uslikana je prvi put sa Žigom, a ostalo je istorija.

Aleksandar Atanasijević

Aleksandar Atanasijević je bivši Sare Jo.
pritnscreen/youtube 

Pre Milka, poznato je da je Sara bila i sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem. Bili su zajedno samo godinu dana, a prema pisanju medija, Sara je tokom 2014. godine odlučila da na vezu stavi tačku.

"Sara je često bila u Italiji, dok on zbog utakmica nije mogao da joj uzvrati istom merom. Činilo joj se da njegove emocije više nisu iste. Zato je odlučila da raskine", rekao je tada izvor za domaće medije.

Aleksandar jedan od uzroka sukoba sa koleginicom?

Interesantno je da se neko vreme pisali i da je Aleksandar jedan od uzroka sukoba sa koleginicom Nevenom Božović. Pre nego što je uplovila u vezu, a potom i brak sa zgodnim pilotom, Nevenu su povezivali upravo sa Aleksandrom, iako je on pre toga bio dečko njene nekadašnje bliske koleginice. Navodno je odbojkaš nakon raskida sa Sarom, utehu pronašao u Neveni.

Zanimljivo je da ni jedno ni drugo nisu ni potvrdili ni demantovali te navode, a Aleksandar je sada u braku sa bugarskom odbojkašicom Elicom Vasilevom.

Ipak, u vreme trajanja navodne romanse, došlo je navodno do zatezanja odnosa između Nevene i Sare koje su tada bile članice "Moje tri" sa Mirnom Radulović. One su i predstavljale Srbiju na Evroviziji, a loši odnosi gotovo se nisu mogli sakriti.

Pevačice nikada zvanično nisu potvrdile da su prekinule komunikaciju, no u javnosti se nikada nisu pojavile zajedno, a na gradskim događajima izbegavaju jedna drugu.

Nevena Božović je navodno bila sa Aleksandrom.
Instagram 

Inače, pre nekoliko godina, Sara Jo je rešila da u emisiji "Kontrashow" otkrije detalje sukoba sa nekadašnjom prijateljicom. Iako nije imenovala Nevenu, mnogima je bilo jasno da Sara govori upravo o plavokosoj pevačici.

"Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni", otpočela je Sara svoju stranu priče za Kurir tv.

SARA JO PO PRVI PUT O NEVENI BOŽOVIĆ! Otkrila zbog čega ne pričaju: SVAŠTA SE IZDEŠAVALO! Spomenula i Mirnu Kurir televizija

"Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu", rekla je Sara tada.

Viktor Savić

Kada je reč o još nekim muškarcima sa kojima su povezivali lepu pevačicu, u jednom trenutku se pisali i da je Sara u vezi sa glumcem Viktorom Savićem, a iako nikad svoju ljubav nisu eksponirali u javnosti, izvor blizak paru tada je rekao da je jednostavno vreme bilo problem, te da je to bilo presudno.

Tokom 2019. godine obnovili su svoj odnos, ali ne romantični, već su zajedno snimali reklamu za Instagram.

Takođe, mnogi su zaboravili da su je na samom početku karijere povezivali i sa tada najpoznatijim reperom na sceni - Markom Šelićem Marčelom. Marčelo i Sara su u vezu uplovili nakon prijateljstva.

Marčelo je bivši Sare Jo.
pritnscreen/yotube 

"Ona je upoznala Marka preko zajedničkih prijatelja. Dopala joj se njegova muzika, ako i njegovi nastupi pred kamerama, bilo da je reč o muzici ili knjigama ili kada komentariše javnu scenu. Kako je i Sara po prirodi izuzetno buntovna kao Marčelo i ne prihvata društvene nametnute norme, to ih je dodatno spojilo. Nekoliko meseci njih dvoje su se družili, on joj je davao savete u kom pravcu bi trebalo da ide njena karijera… A onda se desila i ljubav. Nekoliko dana pred doček Nove godine ozvaničili su vezu i to otkrili svojim najbližim prijateljima", rekao je izvor za "Blic" početkom 2016. godine, kada je Sari bilo tek 22.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SARA JO IZNENADILA DEČKA SPECIJALNIM ROMANTIČNIM POKLONOM! Nije mogla da sačeka 31. decembar, sve je dugo i pažljivo planirala! kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!