Sara Jovanović oduvek je bila poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, te otvoreno govori svoje mišljenje. Neretko joj je "oružje" i humor - setimo se samo situacije sa Bubom Korelijem koji ju je prozvao da nije dovoljno velika zvezda da bi nastupala ispred skupštine, na šta se Sara snimala sa ćevapom i uz osmeh poručila: "Mislim da bolje da ne pričamo o veličinama", aludirajući na njegovu muškost s obzirom da je reper pre toga na svom Instagramu objavio necenzurisanu fotografiju polnog organa.

Sada je Sara ponovo ustalasala strasti nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou", zajedno sa kolegama pevačima Albinom, Sajferom i pevačicama Mimi Mercedes i Ksenijom Knežević. U jednom momentu odgovarala je na pitanja sa Instagrama i jedno se ticalo njenog odnosa sa Milicom Pavlović.

"Javno si podržala albume Tee Tairović i Aleksandre Prijović, zašto nisi podržala Milicu Pavlović?" pročitao je pitanje Amidžić, a Sara je bila vidno šokirana.

"Albino, hoćemo zajedno?",  našalila se Sara u svom stilu, na konto toga što Albino i Pavlovićeva nisu u dobrim odnosima.

"Sviđa mi se što smo na početku, a već se zahuktava. Pre svega, Milica i ja se ne poznajemo. Ja mnogo volim koleginice koje su vredne, koje rade na sebi, koje ulažu, ona je definitivno to.Ali još više volim koleginice koje sve to rade, a ne žale se i nisu žrtve konstantno, nego samo rade i imaju fokus i to je to. Bez preterane drame, više je to neki moj senzibilitet", rekla je Jovanovićeva.

Očekivano, njena izjava izazvala je lavinu komentara, a Milica se, za sada nije oglašavala po tom pitanju. 

Inače, Sara je u prošlosti imala oštre izjave o još nekim pevačicama. Tako je svojevremeno i njena koleginica Nevena Božović osetila oštricu njenih reči.

Naime, nije tajna da pevačice koje su nekada bile u grupi "Moje tri" zajedno sa Mirnom Radulović, odavno ne razgovaraju, a nakon lošeg plasmana na Evroviziji davne 2013. godine, svaka je krenula svojim putem.

Sara je bila u sukobu sa Nevenom.
pritnscreen/youtube 

I tada se na sva zvona pisalo o sukobu koji je postojao između članica, a koji je kulminirao malo pred takmičenje. Kako su mediji tada prenosili, Sara Jovanović i Nevena Božović imale su problem zbog odbojkaša Aleksandra Atanasijevića, sa kojim je Jovanovićeva bila, a koji je potom uplovio u romansu sa Božovićevom.

Aleksandar Atanasijević je navodno bio razlog svađe Nevene Božović i Sare Jo.
pritnscreen/youtube 

Na Beoviziji su se trudile da budu profesionalne, ali tokom nastupa bilo je primetno da Nevena izbegava Sarin pogled, koja je veselo poskakivala po sceni. U jednom trenutku je pokušala da se nakači na Nevenino rame – iako se Božovićeva u prvih mah pomerila, Jovanovićeva je uspela u svojoj nameri.

Pevačice nikada zvanično nisu potvrdile da su prekinule komunikaciju, no u javnosti se nikada nisu pojavile zajedno, a na gradskim događajima izbegavaju jedna drugu.

Nevena Božović izbegava Saru Jo.
Instagram 

Ista situacija odvila se i na nedavnom festivalu "Skale 2022.", gde su se pevačice srele, međutim, Nevena je brzo napustila prostoriju.

Šuška se da je upravo Božovićeva ta koja je zategla odnos, jer je Sara Jo bila voljna da porazgovara, kako prenosi Blic. Ipak, činilo se da Nevena ne odustaje od svojih principa.

"Roditelji su me vaspitali da se javim svim ljudima koje poznajem, za razliku od nekih", oštro je prokomentarisala Sara Nevenin postupak.

Godinama nakon svega Sara jo rešila je da u emisiji "Kontrashow" otkrije detlje sukoba sa nekadašnjom prijateljicom. Iako nije imenovala Nevenu, mnogima je bilo jasno da Sara govori upravo o plavokosoj pevačici.

"Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni", otpočela je Sara svoju stranu priče za Kurir tv.

"Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu", rekla je Sara.

Sara je istakla i da joj je žao što su neke stvari među njima i danas ostale nejasne.

"Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vređa inteligenciju", zaključila je Sara.

Bonus video:

Sara Jo incident u bazenu Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!