Anika Božić, manekenka i jedna od najbogatijih Srpkinja zaista živi život o kakvom mnogi mogu samo da sanjaju. Okružena je raskoši, luksuzom i zlatom, putuje na najluksuznije lokacije, jede u najfinijim restoranima i uz sve to, živi i bajku kada je ljubav u pitanju.

Naime, ona je u srećnom braku sa Palestincem Jusufom al Sarajem za koga se navodilo u medijima da je princ, zbog čega su Aniku nakon udaje počeli da zovu "arapskom princezom".

Njihova ljubavna priča počela je još 2010. godine kada je i upoznala svog sadašnjeg muža preko zajedničkih prijatelja, međutim, Jusuf nije ostavio dobar utisak.

"Zato što smo se upoznali preko zajedničkog prijatelja i u početku nisam bila oduševljena sa njim, a mislim da ni on nije bio oduševljen sa mnom.

Znači nije bila ljubav i zaljubljenost na prvi pogled, nego smo kasnije kroz druženje i kroz prijateljstvo ustvari shvatili da smo savršeni jedno za drugog", ispričala je ona jednom prilikom.

Anika Božić sa mužem.
Instagram 

O detaljima prosidbe i venčanja Anika je uvek rado govorila.

"Jusef me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene.

Na bilbordu sam ugledala pitanje: ‘Da li bi se udala za mene?' Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim ‘da'", ispričala je za Hello! svojevremeno Anika.

Njihovu ljubav upotpunilo je rođenje sina Omara .

"Majčinstvo mi je promenilo prioritete, a samim tim i pogled na svet. Otvara se nova perspektiva i to je možda najlepše životno iskustvo. Dani su puni izazova, ali i neizmernog zadovoljstva", bila je iskrena Anika.

Ova prelepa mlada žena često i deli fotografije sa sinom na društvenim mrežama, a dečak je već trendseter baš kao i njegova majka koju na Instagramu prati preko 115 hiljada ljudi.

Pročitajte još: SRPKINJE KOJE SU SE BAŠ, ALI BAŠ DOBRO UDALE: Sandri je muž prepisao sve, a ona je dobila titulu PRINCEZE nakon braka

Ipak, supruga gotovo nikad ne pokazuje, te se na njenom profilu mogu naći samo par objava sa njim.

Inače, lepa Anika veoma je angažovana u modnom svetu, te nije tipična žena bogataša koja, što se kaže, ne radi ništa i samo troši muževljeve pare.

Anika je i te kako tražen model, a svaka njena nova objava samo dokazuje zašto je to tako, s obzirom da je zanosna manekenka definitivno jedna od najlepših žena iz Srbije. A još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/anika_bozic Pogledajte još fotorafija Anike Božić, "arapske princeze".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Zaplenjena vila Meljničenkovih i dalje u Trstu Kurir

Izvor: Wanted J. S.