Jedna sam od onih osoba koju društvo pita: „Gde izvlačiš te pesme?“ a potom ih istim tim pesmama zarazim i budu na repeat-u 24 sata, bez preterivanja. Tako sam jednom prilikom naišla na pesmu „Crno i zlatno“ ali ispred nje nije stajalo ime „Seka Aleksić“. Stajalo je, tada nepoznato, ime: Z++. Moram vam priznati, pesma mi se nenormalno dopala.

Iza ovog pseudonima stoji Zvonimir, dečko iz Osijeka, koji se muzikom bavi desetak godina, a muzičkom produkcijom nešto manje - 7 godina. Njegov debitantski album 18++ regionalna publika je baš dobro prihvatila, a moja koleginica Vanja Ratković ga je za Noizz ovako opisala:

„Muzika koju stvara Z++ je poput lagane vožnje kabrioletom - putuješ za Istru, leto je, vetar ti je u kosi i srećan si jer ideš na prekul festival sa ekipom. Eto, to je scena“.

Potpisujem svaku reč.

Oko smišljanja umetničkog imena, nije mu trebalo puno vremena.

„Do imena sam došao kombinacijom inicijala mog imena i programskog jezika C++. Nije bilo tu puno razmišljanja, trebalo mi je ime kada sam počeo objavljivati beatove na soundcloud i ono je aktuelno i danas“, rekao je Z++ jednom prilikom.

Iako se obrada numere „Crno i zlatno“, koju u originalu izvodi Seka Aleksić, nekoliko puta uklanjala sa Jutjuba, ona danas broji preko milion pregleda.

„Imao sam bit za "Crno i zlatno", jako kvalitetan. Kad pišem pesme, uvek smišljam melodije koje ću pevati, a onda napišem tekst. Nešto mi je falilo - imao sam melodiju za refren, bili smo u studiju, snimali smo. Počeli smo pevati "Crno i zlatno" iz fore i gluposti i rekli su mi: "Ovo je pre*ebeno, moraš to napraviti". I tako je obrada nastala iz za*ebancije, a ispala je dosta dobra fora“, rekao je Z++ za Noizz.

Danas slušamo njegove hitove poput „Povedi me“, „Ljeto već je gotovo“ i mnoge druge...