Porodicu Nika Kartera zadesila je još jedna tragedija. Samo godinu dana nakon što je preminuo njegov mlađi brat Aron, umrla je i njegova sestra Bobi Džin, a stravične vesti podelila je upravo njihova majka Džejn. 

"U šoku sam zbog saznanja o iznenadnoj smrti moje kćeri Bobi Džin, i trebaće mi vremena da prihvatim užasnu stvarnost, koja se dešava treći put", rekla je Džejn Karter misleći ne samo na Arona, već i na prvu ćerku Lesli koja je preminula još davne 2012.  

"Kada budem mogla jasno da razmišljam, objaviću potpuniju objavu ali do tada bih tražila da me ostavite da tugujem nasamo", dodala je na kraju.

Džejn se potom osvrnula i na svoju unuku Belu, ćerku Bobi Džin.

"Koliko god roditelju teško pala smrt deteta, patnja malog deteta za roditeljima je mnogo gora. Zato ću vas zamoliti da se pomolite za moju posebnu 8-godišnju unuku Belu koja je prethodno izgubila oca, a sada i majku", napisala je, prenosi Page Six.

Iako uzrok smrti Bobi Džin Karter nije još uvek poznat, TMZ je preneo da je poznato da je preminula na Floridi, te da je godinama koristila droge i druge nedozvoljene supstance. 

Nedavno je uhapšena zbog krađe u maloprodaji i posedovanja droge u junu nakon što je navodno pokušala da ukrade zanatske predmete u vrednosti od 55 dolara iz hobi lobija u Bruksfildu, na Floridi.

Nakon što su zaposleni u prodavnici uveli Bobi Džin u kancelariju gde su je zadržali dok nije došla policija, Bobi je panično zgrabila svoju torbicu i izbacila pilulu iz nje ispod stola. Terenski test je kasnije otkrio da je u plavoj piluli bio oko gram fentanila. 

Inače, ovo je treća tragedija za porodicu Karter, koja je teško pogođena zloupotrebom supstanci.

U januaru 2012, mlađa sestra Bobie Džin - Lesli, umrla je od predoziranja u dobi od 25 godina.

Zatim, u novembru 2022. njihov brat Aron je pronađen mrtav u svojoj kadi u svom domu u Lankasteru u Kaliforniji. Umro je od posledica utapanja i dejstva difluoretana, zapaljivog gasa, i alprazolama, generičkog oblika Ksanaksa.

Njegova smrt naročito teško je pala porodici zbog svega što je tome prethodilo, ali i zbog onoga što je porodica morala da prođe nakon uviđaja. 

Aron Karter se ubio pre godinu dana.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, njegovoj majci je ostavljeno da sama očisti mesto na kojem se njen sin utopio,  a ona je na svom Fejsbuku objavila više nego uznemirujuće fotografije sa mesta zločina, odnosno iz kupatila u kojem je Aron sebi oduzeo život. Na njima se vide odeća i mokri peškiri po podu, prljava voda u kadi koja je navodno sadržala delove tela pokojnog Arona, tragovi prljavštine po pločicama i pevačeva odeća. 

Nakon što su fotografije napravile bum u javnosti, i podigle ogromnu buru na internetu, oglasili su se i brojni stručnjaci užasnuti onim sa čim je Džejn morala da se nosi.

Pročitajte još: MAJCI PEVAČA KOJI SE UBIO OSTAVILI DA SAMA ČISTI OSTATKE NJEGOVOG TELA! Stručnjaci na slikama otkrili stravične propuste

Nažalost, pre smrti, Aron je prošao kroz jeziv period, te je tako imao nekoliko dijagnoza, poremećaj višestruke osobnosti, šizofreniju i akutnu anksioznost. 

Podsetimo, Aron je inače rođeni brat Nika Kartera koji se proslavio u bendu "Backstreet Boys". Svojevremeno se govorilo da će ga Aron nadmašiti, jer je sa uspešnom pevačkom karijerom krenuo još kada je imao 9 godina. Slavu su mu donela pojavljivanja na Nickelodeonu, ali i Disney kanalu, a njegov prvi album bio je veoma popularan među tinejdžerima. Radio je i kao glumac za "Liberty’s Kids", kao i kasnije kada je odrastao, a davao je glasove i za mnoge animirane filmove.

Aron Karter bio je dečija zvezda.
Ernie Paniccioli / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U godinama koje slede držao se u žiži javnosti kroz različite projekte, pa čak nastupao i na Brodveju, ali usledili su pravni problemi i krivične tužbe. Često je hapšen zbog brze vožnje, kao i upotrebe opijata, a kako je njegova slika u javnosti bila sve gora, tako je manjkalo i ponuda za poslove. 2013. godine proglasio je bankrot, ali je uspeo da podmiri sva dugovanja već 2014. godine.

Aron Karter je kasnije u životu krenuo stranputicom.
Tony Gonzalez / Everett / Profimedia 

Sve to vreme pisalo se i o problematičnom odnosu sa bratom i sestrama. 2019. podigao je tužbu protiv sestre Lesli koja je nešto kasnije preminula pod nerazjašnjenim okolnostima zbog zloupotrebe droga. Tvrdio je da ga je seksualno zlostavljala od njegove 10. do 13. godine, kada Lesli nije uzimala prepisane lekove. Aron je kasnije i priznao da ga je upravo Lesli "upoznala" sa narkoticima. 

Za zlostavljanje je optužio i Nika i rekao da je njegov slavni brat zlostavljao još jednog člana njihove porodice. Nikov tim uspeo je da odbaci tužbe na sudu, ali i da ujedno izdejstvuju zabranu prilaska za Arona nakon što je pričao da želi da ubije trudnu ženu svog brata.

Aron karter je optužio i brata za zlostavljanje.
Wolfgang Schwan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U poslednjih godinu dana najpre se činilo da je na dobrom putu kada je uplovio u vezu sa Melani, a malo nakon toga saznalo se da čeka njihovo dete. Međutim, par je raskinuo samo nedelju dana nakon rođenja deteta, a Aron je tvrdio da je njegova bivša nasilna prema njemu i detetu, te da ih drži zatočene.

U jednom trenutku je došlo i do fizičkog okršaja, kada ga je Melani tukla, ali činilo se da su ipak uspeli da izglade stvar. Pevač je čak i krenuo na program koji će mu pomoći sa njegovim problemima sa narkoticima, a onda su došle vesti da se Aron ubio, a sada, ni godinu dana kasnije, skončala je i njihova treća sestra.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!