Ne nazire se kraj problema za Karterove. Najpre se ubio Aron, nakon čega je njegova majka javno izašla sa fotografijama sa mesta zločina, optuživši policiju da ne radi dobro svoj posao, a da ne govorimo o godinama pre toga, kada se problematični mladić svađao upravo sa pokojnom sestrom i starijim slavnim bratom Nikom, kojeg je u jednom trenutku optužio i da ga je se*sualno zlostavljao. 

Nik Karter optužen je da je zlostavljao brata.
Chris Connor / Wenn / Profimedia 

Iako su mnogi mislili da će problemi prestati sada kada Arona nema, došao je red na Nika, a njegove mračne tajne izašle su na videlo. Podsetimo, Nik koji je svetsku slavu stekao zahvaljujući jednom od najpopularnijih bendova svih vremena "Backstreet Boys" nedavno je optužen da je pre deset godina nakon koncerta silovao tada 17-godišnju Amerikanku Šenon Šej Rut i preneo joj HPV. Ćutanje je osigurao tako što joj je pretio zatvorom ako otkrije šta se dogodilo.

Šenon ima autizam i cerebralnu paralizu i tvrdi kako joj je pevač rekao kako joj zbog toga niko neće poverovati.

"Takođe je rekao da će okrenuti ljude protiv mene jer je on Nik Karter i uništiti mi život", jedna je od njenih izjava u saopštenju advokata Marka Bošovića.

Međutim, tada je Karterov advokat Majkl Holc opisao njene optužbe kao pravno neutemeljene i potpuno neistinite, te kako je Šenon Šej Rut "izmanipulsana da iznosi lažne tvrdnje o Niku". U izjavi, nazvao je optužbe "pravno neutemeljenima" i "potpuno neistinitima".

"Nikoga ne bi trebao zavarati novinarski trik koji je orkestrirao oportunistički advokat - nema ništa od ove tvrdnje i ne sumnjamo da će sudovi to ubrzo shvatiti", rekao je.

Šenon je u tužbi navela kako ju je nakon nastupa u Takomi u Vašingtonu 2001. godine tada 21-godišnji Nik pozvao u autobus grupe. Dodaje kako joj je tamo dao "nešto što je izgledalo kao alkoholno piće", a u kupatilu ju je prisilio na oralni seks. Tvrdi kako je tada briznula u plač, a Karter je zahtevao da prestane da plače.

Ispričala je kako ju je drugi put silovao na krevetu u zadnjem delu autobusa dok ga je ona molila da prestane i da je do tada bila devica. Šenon se navodno plašila da prijavi incident zbog Nikovih pretnji, pa se sledećih godina borila sa samopovređivanjem i psihičkim problemima.

Međutim, u tužbi protiv pevača nije učestvovala sama, već su joj se pridružile i tri žene koje su odlučile da ostanu anonimne, i koje su iznele da on ima "istoriju zlostavljanja žena". 

Sada se oglasila i nova žrtva, i u pitanju je nekadašnja pevačica grupe "Dream" Melisa Šuman.

Ona je u sudskim dokumentima do kojih je u utorak došao TMZ navela da je 2003. godine, kada je ona imala 18, a on 22 godine, član Backstreet Boys-a nad njom vršio oralni seks protiv njene volje pre nego što ju je prisilio da na odnose.

Karter, koja sada ima 43 godine, navodno joj je potom oduzeo nevinost, tvrdila je, iako mu je rekla da se čuva za brak.

Šuman je optužila pop zvezdu da ju je silovao u svom domu u novembru 2017, rekavši da su "optužbe Harvija Vajnštajna veliki okidač" za nju.

Sledećeg februara, podnela je prijavu policiji Santa Monike, nadajući se da će se Karter suočiti sa krivičnim prijavama. Ali Okružno tužilaštvo Los Anđelesa odbilo je krivično gonjenje jer je istekao rok zbog zastarelosti.

Međutim, kalifornijski zakon koji je stupio na snagu ranije ove godine oživeo je tvrdnje o seksualnim napadima i produžio rok zastarelosti za njihovo prijavljivanje.

Nik je i ovog puta demantovao optužbe i uzvratio kontra-tužbama. Nakon što je Šuman iznela svoje optužbe pred sudom, Karterov advokat, Lijan K. Vakajama, rekla je za Page Six: "Melisa Šuman je prodavala ovu priču dugi niz godina, ali njena tvrdnja je bila lažna i kada je prvi put to iznela 2017. i još uvek jeste."

Ostaje da se vidi epilog suđenja i da li će žrtve uspeti da dokažu da je Nik uradio sva ta zlodela koja mu se stavljaju na teret. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!