Dženifer Lopez nedavno je sa suprugom BenomAflekom i njegovom bivšom suprugom Dženifer Garner otišla na priredbu njihove dece u školu koju pohađaju. Međutim, čak ni na ovakvom dešavanju latino diva nije mogla da bude "normalna" i da se pojavi u izdanju koje je primereno za školu.

Setimo se samo poslednjeg puta kada se Lopez pojavila na priredbi - tada je nosila kargo pantalone i krop majicu koja je otkrivala stomak, dok su druge majke, među kojima ima i slavnih dama, došle normalno obučene, mahom u farmerkama i klasičnim košuljama ili majicama. 

Dženifer lopez na priredbi pre nekoliko meseci.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, kada ste Džej Lo, onda sve mora prenaglašeno, naročito ako je na istom događaju i bivša vašeg sadašnjeg muža koju poslednjih meseci ponovo spajaju sa vašim suprugom.

Tako je glumica i pevačica došla u školu u crvenoj maksi haljini sa trakicama sa dubokim šlicem. Sexy izdanje bilo je više nešto što viđamo na crvenom tepihu, nego za priredbu dece, a Lopez je look upotpunila vrtoglavim Mary Jane platformama, i naravno upečatljivom šminkom i frizurom - gotovo kao da poručuje "da se zna ko je glavni".

Dženifer lopez u crvrnoj haljini na priredbi
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I zaista, nema sumnje da je zasenila ne samo druge posetioce, već i decu koja su izvodila priredbu, no čini se da to Dženifer nije naročito potreslo, njoj je jedino bitno da izgleda "wow", čak i ako to znači da će većina komentara biti da je "očajnica željna pažnje". 

Za razliku od nje, Garner se pojavila u skromnom izdanju - farmerkama i majici, te se sve vreme trudila da fokus bude na deci. Čak ih je dočakala i sa buketima cveća kako bi ih na naki način nagradila za vredan rad. 

Dženifer Garner došla je na priredbu dece u jednostavnom izdanju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, komentari nisu izostali i pogađate - nisu bili na strani Džej Lo.

"Ona kao da uvek mora da se sve vrti oko nje", "Haljina je predivna, ali nije za školu. Ovo je za neki party, pa čak i za crveni tepih", "Neka neko javi Džej Lo da ona nije zvezda predstave već njena deca", "Nije ni čudo što je se ćerka stidi zbog preterane seksualizacije", "Lopez izgleda sjajno, ali zašto uporno mora to svima da gura na nos", "Ženo, možeš li jednom da izgledaš normalno", "Ali Lopez koja uvek mora da izgleda "bolje" kad treba da se sretne sa Garner. Kompleksi", pisali su ljudi.

Pročitajte još: OVI UKRASI NA JELKI DŽEJ LO NISU TU SLUČAJNO: Ukoliko i vi želite pare i moć u 2024. iskopirajte njen primer

Da li Džej Lo zaista po svaku cenu mora da izgleda najbolje gdegod se pojavi, ili se to sve samo tako "slučajno" namesti, ne znamo, a vama ostavljamo da procenite da li je njeno izdanje primereno ili ne za ovakav tip dešavanja. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!