Slavna glumica Mila Jovović proslavila je 48. rođendan, a sudeći po objavama na Instagramu, svoj "divan dan" provela je u krugu najmilijih - supruga Pola Andersona i ćerki sa kojima se izmotavala i očigledno sjajno provodila. 

Rođendan su joj čestitale i brojne slavne kolege i fanovi, a glumicu je većinu tagovanih objava re-postovala na svoj profil. 

Mila je izgledala sveže, nasmejano i dobro raspoloženo, što je obradovalo njene obožavatelje koji su neko vreme već bili zabrinuti za nju zbog čudnih izdanja u kojima se pojavljivala. 

Tako je pre nekoliko meseci uhvaćena sa neobičnom frizurom - deo glave je bio obrijan, drugi sa rupama, kao da ju je ošišalo dete. I dok su neki bili mišljenja da je sve deo pripreme za neku ulogu, bilo je i onih koji su strahovali da glumica ima određene mentalne probleme.

Mila Jovović sa rupama na glavi.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, sve je prošlo kako je prošlo, a lepo je videti da je Mila kojoj je zapravo pravo ime Milica Nataša Jovović ponovo sija starim sjajem, ali i da i dalje zrači istom mladalačkom lepotom kao kada je tek započela svoju karijeru.

Podsetimo, Mila Jovović, prvi put se pojavila na filmu sa samo 16 godina i reč je o ostvarenju "Povratak u Plavu lagunu".  

Međutim, u zvezde ju je "lansirao" kultni film Lika Besona "Peti Element". Mili su nakon ovog ostvarenja širom bila otvorena vrata svetskog šoubiznisa i A-liste, a zanimljivo je da ju je navodno upravo zbog režisera, a kasnije i supruga Lika Besona uzela nadimak Mila po kojem je danas prepoznatljiva.

Kako je svojevremeno ispričala, hemija između njih dvoje bila ja jaka, ali je sve puklo godinu dana kasnije, nakon završenog snimanja za "Jovanku Orleanku". Tada se šuškalo da je srpskoj glumici jednostavno bilo svega preko glave s obzirom da ju je muž terao da sama izvodi sve vratolomije, bez dublera, međutim, ona je kasnije to demantovala, ističući da su ona i Luk jednostavno bolji kao prijatelji.

Mila je bila u braku sa Likom Besonom.
MYCHELE DANIAU / AFP / Profimedia 

Tada se pisalo i da je zapravo želela da pobegne od Besonovog lošeg imidža koji ga je pratio. Možda je bio talentovan režiser, ali njegova prošlost bila je suviše mračna.

Pročitajte još: NIJE DADO NEGO ADOLF, NIJE ĐIĐI NEGO JELENA, NITI DINO NEGO MILJENKO: Ovo su PRAVA IMENA POZNATIH koja niko ne zna

Mnogi ne znaju da je zpravo zbog Mile prekinuo svaki odnos sa drugom suprugom Majven le Besko koju je zaveo još kada je imala 12 godina, a oženio kada je napunila 16 i kada je uveliko bila trudna. Beson je i pre nje imao nekoliko veza sa maloletnim devojčicama, ali su svaki put tužbe odbačene.

Majven je u prvim danima 1993. godine donela na svet ćerku Šanu, a Beson i glumica razveli su se 1997, nakon što ju je reditelj ostavio zbog glumice Mile Jovović.

Prema njenim rečima, nakon što je napustio Šanu i nju, Beson joj je rekao da "nema pravo telo za njega", ali je očigledno imala Mila.

Srećom, ovaj odnos nije predugo trajao, a Mila je danas u srećnom braku sa Polom Andersonom sa kojim je dobila i troje dece.

printscreen/instagram/millajovovich Mila Jovović danas

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Amerikanac o Srpkinjama Tiktok/aaronpalaciosrebel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!