Često zaboravljamo da su i slavni kao i svi mi, te da imaju dobre i loše dane. Prilično je nerealno očekivati da su zvezde doterane 24/7, a opet, svi se mi iznenadimo kada ih vidimo u svakodnevnim izdanjima koja nisu nalik na ono kako smo ih zamišljali.

Poslednja se na "tapetu" našla lepa Srpkinja Mila Jovović koju su paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa.

Mila Jovović sa novom frizurom.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mila, kojoj je pravo ime Milica Nataša Jovović nedavno se ošišala, i tada je prošetala "rupe" na glavi, a iako joj je sada kosa neznatno porasla, njenu frizuru mnogi su opisivali kao da ju je "deca pravila".  

Mila Jovović sa rupama po glavi.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zapravo, iako slavna glumica nosi modernu mullet frizuru, čini se da na njeno novo izdanje još uvek mnogi nisu navikli. Pojedini obožavatelji se nadaju da je promena nastala zbog nove uloge, ali za sada Mila to nije ni potvrdila ni demantovala. Takođe je bilo i onih koji se plaše da glumica ima određene mentalne probleme.

Međutim, veće su šanse da je Mila Jovović, koja je stekla svetsku slavu ulogom u filmu "Povratak u Plavu lagunu" kada je imala svega 16 godina, očigledno odlučila da se opusti i pokaže svoju autentičnost i hrabrost kada je u pitanju modni izraz. I to je potpuno u redu.

Glumica je nedavno proslavila svoj 47. rođendan, ali i dalje zrači istom mladalačkom lepotom kao kada je tek započela svoju karijeru. 

Podsetimo, zahvaljujući kultnom ostvarenju Lika Besona "Peti Element" Mili su širom bila otvorena vrata svetskog šoubiznisa i A-liste, a zanimljivo je da ju je navodno upravo zbog režisera, a kasnije i supruga Besona uzela nadimak Mila po kom je danas prepoznatljiva.

printscreen/instagram/millajovovich Mila Jovović danas

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd espreso tiktok

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!