Saga Bred Pit/Anđelina Džoli i dalje se ne približava kraju, naprotiv. Nakon niza skandala vezanih za decu, kada se usvojena ćerka Zahara odrekla slavnog oca, tačnije prezimena, baš kao i Medoks, i nakon što se saznalo za stari stori koji je objavio Paks, a u kojem je najstrašnije izvređao čoveka kojeg je nekad ocem zvao, glumac je konačno "izvojevao" jednu pobedu. 

Naime, prema pisanju Daily Maila, njemu je stiglo da plati čak milion ipo evra zaostalog poreza, ali iako bi ova cifra mnoge šokirala i zabrinula, Pit navodno skače od sreće jer je upravo to postalo njegov glavni "kec u rukavu". 

Podsetimo, oko vinarijeŠato Miraval u Provansi, nekadašnji bračni par godinama vodi sudski spor. Džoli je sve ovo vreme govorila da je Pit protraćio novac, te da je "neradnik" i "diletant". Međutim, sada su inspektori utvrdili da je vrednost vinograda zapravo porasla za oko 16 miliona funti.

Bred Pit je dokazao da njegova bivša supruga Anđelina Džoli laže.
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Kako su naveli prijatelji bliski glumcu, to dokazuje da su se njegova ulaganja u nekretninu isplatila. Kako se dalje navodi, Pit veruje da će presuda pomoći da se uguši odvojeni pravni zahtev Džolijeve koja i dalje tvrdi da je Pit protraćio novac na projekte iz sujete, uključujući bazen i kitnjasto stepenište.

Šato Miralav u Francuskoj.
BLK / The Photo One / Profimedia 

Izvor blizak Pitu je na konto svega izjavio: "Bred je izgradio ovaj posao iz temelja kroz znoj i suze sa svojim poslovnim partnerom Markom Perinom. Anđelina je možda jedna od najprepoznatljivijih žena na svetu, ali ne može se reći da je preduzetništvo njena jača strana. Nije mogla da vodi kupatilo, a kamoli imanje vina".

Shodno novim informacijama, sud je presudio, da se daleko od od nepromišljenog trošenja novca, svaki evro uložen u Šato Miraval pretvorio u povećanje vrednosti za isti iznos.

Preko svoje holding kompanije "Mondo Bongo", glumac se bori za kontrolu nad vinogradom nakon što je jedna od najlepših glumica na svetu "tajno" prodala svoju polovinu ruskom oligarhu Juriju Šefleru 2021.

Pit je nedavno otkrio i tajne mejlove koje su razmenjivali Anđelina i Rus, i time demantovao tvrdnje bivše drage da nije poznavala ruskog oligarha kojem je prodala deo vinarije Miraval. 

Bred Pit likuje jer je dokazao da Džoli laže.
Shutterstock 

Nakon novih informacija, Pit je još jednom pokazao da nije sve što njegova bivša supruga govori istina, ali nema sumnje da će glumica naći način da mu uzvrati i pokušati da se "opere", a potom i udariti na njega najniže moguće, kao i do sada.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!