Približavanje prazničnoj sezoni znači samo jedno - da će se na našem repertoaru definitivno naći i filmovi koji su mnogima obeležili detinjstvo, "Sam u kući" u kojima je igrao perspektivni Mekoli Kalkin

Međutim, dečija zvezda kojoj su predviđali ogromnu slavu u jednom trenutku krenula je stranputicom. Kalkin je završio u kandžama droge, ponajviše zbog svog oca koji ga je maltretirao tokom čitavog detinjstva.

Trošio je nemilice njegov novac, a kada Mekoli nije želeo da glumi, njegov otac Kit ga je prisiljavao da to čini zbog čega je nesrećni dečak u tinejdžerskim godinama na kraju počeo da konzumira opijate.

Mekoli Kalkin je najpoznatija dečija zvezda.
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

Njegove fotografije na kojima izgleda mršavo i neprepoznatljivo iz 2012. godine šokirale su njegove obožavatelje. Već kao tinejdžer, postao je problematičan i pravio je neprijatne situacije svojim roditeljima.

S 15 godina odlučio da više ne želi da mu roditelji budu staratelji i tada je izjavio kako on može sam da se brine o sebi i svom bogatstvo, koje je tada bilo procenjeno na 13 miliona dolara.

Mekoli kalkin odrekao se roditelja sa 15.
Shutterstock 

Kalkinov život obeležila je i veza sa Milom Kunis u koju je bio ludački zaljubljen. Međutim, tokom čitave njihove veze, pratili su ih komentari da ona "može bolje od propalog narkomana". Par je u vezi od 2017. godine, a raskinuli su nakon gotovo devet godina veze. 

Mekoli kalkin bio je u dugoj vezi sa Milom Kunis.
Henry Flores - BuzzFoto, LLC / Buzzfoto / Profimedia 

Raskid je bio samo dodatni okidač za Kalkina, tačnije njegovu zavisnost. Mila je sreću našla kraj kolege iz serije koja ju je proslavila "Vesele sedamdesete", Eštona Kučera, i mnogo je bilo onih koji su ih smatrali parom iz snova.

Doduše, to je trajalo sve dok se nije saznalo šta je Kučer sve radio svojoj bivšoj supruzi Demi Mur. Poslednja kap na reputaciju Kunisove bilo je njeno i Eštonovo pismo "odbrane" kolege Denija Mastersona kojeg je nekoliko žena optužilo za silovanje.

Ono što je Masterson radio devojakama bilo je ravno iživljavanju, a iako su detalji optužnice izašli u javnost, to nije sprečilo Milu i Eštona da pišu u superlativu o svom prijatelju. Kada je Deni osuđen, ljudi su glumački par osudili i okrenuli im leđa, te pozvali na bojkotovanje svega što rade. 

Mila kunis je danas na crnoj listi, ali ne i Mekoli Kalkin.
f73 / Zuma Press / Profimedia 

Sa druge strane, Milin bivši je najveći neprijatelj bio samom  sebi, ali nikada nije narušio reputaciju "dobrog dečka", iako je krenuo stranputicom. Međutim, iz pakla ga je izvukla upravo sadašnja verenica, takođe glumica Brenda Song. 

Mekoli Kalkin u ljubavi je sa Brendom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Brenda i Mekoli su zajedno od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju filma 'Changeland'. Brenda je za "Entertainment Tonight" rekla da ih povezuje zajednička prošlost, odnosno činjenica da su oboje glumili kao deca.

Karijeru je započela sa šest godina radeći kao dečiji model. Na ekranu je debitovala gostovanjem u sitkomu 'Thunder Alley', a potom je karijeru nastavila ulogama u dečjim televizijskim serijama 'Fudge' i 'Nickelodeon'.

Od 2005. godine snima za Dizni, a saradnja je trajala do 2009. godine. Nakon toga pridružuje se produkciji Columbia Pictures, a danas pozajmljuje svoj glas u animiranim filmovima.

Pročitajte još: UNIŠTIO JE GLUMICU ČIJU JE NEVINOST MAJKA PRODALA ZA 500 $: Izvlačio se, a onda ga je "silovatelj iz kulta" koštao svega

Ona i Kalkin postali su roditelji u maju 2021. godine, a sinu su dali ime Dakota po pokojnoj sestri slavnog glumca, koja je preminula u tragičnoj nesreći 2008. godine.

Prošle godine je otkriveno da je par u tajnosti dobio drugo dete, koje je rođeno oko Božića, a vest je otkrio Mekolijev brat Kiran. Strani mediji pišu da je reč o sinu kome su dali ime Karson, iako glumački par nikada nije potvdio njegovo ime. 

Mekoli, Brenda i njihova dva sina uslikani su nedavno u parku, a činilo se da se porodica sjajno zabavlja. 

Kalkin nije skidao osmeh sa lica, a nedavno je u jednom emotivnom intervjuu priznao da mu "žena Brenda i sinovi daju svrhu".

Par je inače iznenadio sve i emotivnim, umetničkim fotografijama koje su osvanule na glumčevom profilu, a mnogobrojni obožavatelji nisu skrivali oduševljenje što se njihov omiljeni dečiji glumac vratio na pravi put i konačno živi život o kakvom je maštao.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ZAŠTO SI TAKO MUŠKOBANJASTA? PAULA HUBLIN NEKAD I SAD: Rijaliti učesnica ovako je izgledala pre 12 godina i niko je NE PREPOZNAJE! Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!