Glumac Mekoli Kalkin proslavio se kao dete ulogom u filmu 'Sam u kući', u kojem je igrao lik dečaka po imenu Kevin. U odraslom životu bio je poznat po promiskuitetnom ponašanju i borbi sa zavisnostima, ali sve se to promenilo kada je upoznao svoju sadašnju verenicu Brendu Song.

Brenda i Mekoli su zajedno od 2017. godine, a upoznali su se na snimanju filma 'Changeland'. Brenda je za "Entertainment Tonight" rekla da ih povezuje zajednička prošlost, odnosno činjenica da su oboje glumili kao deca.

Mekoli Kalkin je Kevin iz filma Sam u kući.
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

Karijeru je započela sa šest godina radeći kao dečiji model. Na ekranu je debitovala gostovanjem u sitkomu 'Thunder Alley', a potom je karijeru nastavila ulogama u dečjim televizijskim serijama 'Fudge' i 'Nickelodeon'.

Od 2005. godine snima za Dizni, a saradnja je trajala do 2009. godine. Nakon toga pridružuje se produkciji Columbia Pictures, a danas pozajmljuje svoj glas u animiranim filmovima.

Mekoli Kalkin kao Kevin u Sam u kući.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Ona i Kalkin postali su roditelji u maju 2021. godine, a sinu su dali ime Dakota po pokojnoj sestri slavnog glumca, koja je preminula u tragičnoj nesreći 2008. godine.

Sada je otkriveno da je par u tajnosti dobio drugo dete, koje je rođeno oko Božića, a vest je otkrio Mekolijev brat Kieran. Strani mediji pišu da je reč o sinu kome su dali ime Karson, ali Brenda i Mekoli ovu vest još nisu objavili, radije držeći privatni život podalje od očiju javnosti.

Mekoli Kalkin sa porodicom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

41-godišnji Kalkin ranije je govorio o svojoj želji da osnuje porodicu sa bivšom zvezdom Dizni kanala. Par je u vezi od 2017. godine, a Kalkin je skoro devet godina bio u vezi sa Milom Kunis, pre raskida 2011. godine.

Mekoli Kalkin bio je u vezi sa Milom Kunis.
f73 / Zuma Press / Profimedia 

Kalkina je tokom detinjstva maltretirao otac koji je prilično trošio novac svog sina. Kada Kalkin nije želeo da glumi, njegov otac Kit ga je prisiljavao da to čini zbog čega je nesrećni dečak u tinejdžerskim godinama na kraju počeo da konzumira opijate.

Kalkin je prethodnih godina imao problema s zavisnošću. Njegove fotografije na kojima izgleda mršavo i neprepoznatljivo iz 2012. godine šokirale su njegove obožavatelje. Već kao tinejdžer, postao je problematičan i pravio je neprijatne situacije svojim roditeljima.

Mekoli Kalkin bio je problematičan.
Agence / Bestimage / Profimedia 

S 15 godina odlučio da više ne želi da mu roditelji budu staratelji i tada je izjavio kako on može sam da se brine o sebi i svom bogatstvo, koje je tada bilo procenjeno na 13 miliona dolara.

Međutim, uprkos burnoj prošlosti, Kalkin je ostao dobre reputacije i omiljeni lik serijala po kojem je poznat i čini se da je na dobrom putu prema potpunom oporavku. Iako se više toliko ne pojavljuje u javnosti, Kalkin s publikom podeli onoliko informacija o njegovu životu koliko je potrebno.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia, The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia Mekoli Kalkin nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!