Za mnoge muškarce širom sveta Dženifer Aniston je već godinama žena iz snova, a uz nju su imali prilike da se bude samo odabrani. Ne samo da je lepa, već je i simpatična, duhovita i veoma privlačna, veoma je zanimljiva medijima, koji su se godinama trudili da "iskopaju" sve detalje iz njenog privatnog života.

Dženifer Aniston noću mesečari
Shutterstock 

Neke detalje nikada nije želela da otkrije, ali su ih otkrivali drugi ljudi. Jedan detalj iz njene intime procurio je tek sada, a otkrio ga je njen bivši muž Bred Pit, kojeg se dvoje dece odreklo.

Dženifer Aniston je već godinama žena iz snova
Shutterstock 

Naime, on je otkrio kako Dženifer noću mesečari i da je to izazivalo probleme u njihovom braku.

— Ona mnogo toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je na kraju pronašao napolju — kroz smeh je ispričao glumac. Dodao je da to nije bilo nimalo bezazleno, jer su u to vreme živeli u kući na samom brdu. To je Breda ozbiljno uplašilo, piše Lepa i Srećna.

Dženifer noću mesečari
Shuterstock 

— Čuo bih kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju fioke, ali onda bih sam sebi rekao da će vratiti u krevet kad obavi sve što treba. Ona u snu i mnogo priča i upravo tada smo imali neke od najboljih razgovora — ispričao je glumac.

Bonus video:

Dženifer Aniston o umivanju ledom Instagram/jen.aniston2020


Izvor: Lepa i Srećna/ Wanted A.N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!