Miša Barton nije dugo bila u javnosti. Kada se pojavila na humanitarnoj manifestaciji „Mon Cheri Barbara Day” u Minhenu, iznenadila je svojim izgledom jer se podsetila svojih najboljih dana, pre neverovatno teških životnih situacija, a bilo ih je na pretek.

Kako izgleda Miša Barton danas?
Frederic Kern / imago stock&people / Profimedia 

Idemo redom. Miša je karijeru započela kao detinjasta glumica, ali joj je slavu donela uloga u 'The O.C', a serija se emitovala od 2003. do 2007. godine. Međutim, nakon što je postala poznata u seriji, počelo je niz problema.

Imala je problem sa alkoholom i to je počelo da joj se vidi na licu. Nekoliko puta je išla na rehabilitaciju i lečena je u psihijatrijskoj ustanovi. Iako su mnoge poznate ličnosti pokušavale da sakriju svoju zavisnost, Miša je u nekoliko navrata fotografisana kako pije alkohol ispred svog doma. Osim toga, znala je i da hoda ulicama delujući potpuno izgubljeno.

miša barton
Shutterstock 

„Mislim da je uvek bilo mnogo misterije oko mene. Zabavno je dozvoliti ljudima da me zaista vide. Bilo je to zaista u trenutku kada nisam mogla ništa da uradim ili da se izvučem na bilo koji način, pa čak ni da napustim kuću, a da ne moram da razmišljam o tome“, rekla je tada.

Možda će vas zanimati: "IDI I SPAVAJ SA DIKAPRIJEM" Glumica sa 19 godina trpela svašta, a sve kako bi joj KARIJERA PROCVETALA

Nakon popularne serije, nijedan od projekata u kojima se pojavila nije bio dovoljno dobar... Ali njena karijera 'party girl' se nastavila neko vreme. Naime, ona je 2007. godine uhapšena kada je policija pronašla marihuanu i količinu alkohola u njenoj krvi veću od zakonske granice.

Miša na početku karijere
Shutterstock 

Poslednjih godina, uprkos odvikavanjima koja je prošla, više puta je viđena da pije, ali izgleda da joj je mnogo bolje i da je okrenula novi list u životu, o čemu svedoče njene najnovije fotografije. Više njih pogledajte u našoj galeriji.

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.