Nik Kenon, glumac, komičar i voditelj (ali i bivši suprug pevačice Maraje Keri, sa kojom je dobio blizance) nedavno je uslikan prilikom romantičnog izlaska sa jednom od majki mnogobrojne dece Bri Tiesi.

Lepa Bri rodila je Kenonu prvo zajedničko dete, a njemu deveto po redu krajem 2022. a tada su podigli ogromnu buru u javnosti jer je komičar insistirao na porođaju kod kuće, koji nije prošao bez komplikacija. Najpre je Bri bila satima u ogromnim bolovima, porođaj je trajao preko 10 sati, a njihov sin nije disao na rođenju.  

"Primetila sam da ne plače", rekla je manekenka i dodala da je njihova babica koristila respiratornu cev na novorođenčetu, a kada je ono konačno počelo da plače, to je bio "najbolji zvuk koji je ikada čula". Oni su objavili i emotivni video na mrežama koji nije bio mnogima po volji. 

"Ovo je tako lako moglo da se završi kobno. Zna se ko može da se porodi kod kuće. A kada porođaj ovoliko dugo traje, savetuje se da se odmah ide u bolnicu. I šta da respirator nije pomogao? Dok vi stignete u porodilište beba bi mogla da umre, ili ima žestoke posledice usled nedostatka vazduha", glasio je jedan komentar.

Ni drugi ljudi nisu bilo milosrdniji prema pevaču i komičaru.

"Kenon je izgubio petomesečnog sina pre par meseci, a sada nastavlja po starom i stavlja svoje nerođeno dete u opasnost. Imaš li mozga čoveče?", "Prisilite Kenona na vazektomiju", "Šta je sa ovim čovekom", "Deca su nešto najdivnije, ali ovo ne deluje kao odnos u kome će izrasti u normalne ljude"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Inače, kako su mnogi strani mediji preneli da je Kenon dobio osmo, a ne deveto dete, bilo je i onih koji su besno reagovali da "ispada da se preminuli sin ne računa".

No, činilo se da se ni Kenon, ni Bri nisu obazirali na komentare, a sada su, nakon dužeg vremena, uslikani u javnosti. Par je posetio veganski restoran u Kalabasasu, a bivša manekenka se nije odvajala od oca svog sina Ledžendari Lava. 

Nik kenon se ne odvaja od Bri.
Youtube 

Inače, ona je otkrila da je pre dve godine imala spontani pobačaj nakon što ju je u saobraćaju udarila žena, ali nije poznato da li je Kenon bio otac bebe. Ipak, ovu informaciju mnogi su uzeli na zub, upirući prstom u "nazasitog Kenona koji 'štancuje' bebe"

Mnogo puta se postavljalo pitanje koliko on zapravo ima vremena za svu tu decu, koliko ih viđa i slično, s obzirom da je sa svim tim ženama u otvorenom odnosu. 

U prošlosti, njegove odluke ražestile su ljude koji ne mogu da prestanu da se pitaju šta sve te žene vide u Kenonu, te da li je želja za slavom i alimentacijom toliko velika da su zbog toga spremne da ponize i sebe i decu, pogotovo što on i dalje ne prestaje da javno kuka za bivšom suprugom Marajom i javno ističe da je jedino nju voleo. 

Pročitajte još: "NIJE SE NI OHLADIO POD ZEMLJOM A TI VEĆ PRAVIŠ NOVE BEBE" Nakon 9 dece sad čeka još 3, iako mu je sin umro pre 5 meseci

Da ne govorimo o tome da je on gotovo u razmaku od samo par meseci dobio nekoliko dece jedno za drugim. Na sve to, Kenon je u prošlosti izgubio petomesečnog sina kojeg je dobio sa Alisom Skot, ali se nije udostojio ni da svojoj bivšoj devojci javi da čeka drugu decu, te ju je vest o novim naslednicima komičara dočekala kao grom iz vedra neba. Glumac je kasnije izjavio da mu je žao zbog toga, ali se na tome sve završilo.

Takođe, u međuvremenu se saznalo da decu viđa tako što mu asistent zakazuje vreme sa njima, štp je izazvalo bes kod ljudi. Međutim, Kenon se nije tu zaustavio već je sada izjavio i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se pomiri sa bivšom suprugom Marajom Keri, te da želi još dece sa njom, ali i da ga nijedna partnerka nije volela poput pevačice.

Nik kenon i dalje kuka za Marajom Keri.
Shutterstock 

Ipak, za sada, šanse su minimalne da se Maraja pomiri sa njim, a da li će Kenon odustati ili će naći novu "baby mamu" ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"BANDE U TURSKOJ KRADU DECU I ORGANE?!" Dr Havari: U Siriji mnogo dece, a pomoći skoro upšte nema KAO DA JE ZEMLJA OSUĐENA NA SMRT Kurir televiziija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!