Medijski mogul, osnivač Barstool Sports-a i jedna od najkontoverznijih ličnosti današnjice, Dejv Portnoj, raskinuo je vezu i to putem video call-a sa svojom devojkom, manekenkom Silvanom Mohikom

Slavna lepotica okačila je video na svom profilu na TikToku uz reči "Zamislite da ovo kupite nekome, a zatim raskinete sa njim". Na snimku se vidi Mohika plače i sedi na podu kupatila.

Potom okreće kameru kako bi gledaocima pokazala seriju romantičnih čestitki, koje je sigurno kupila za Dejva sa kojim je bila u vezi od 2021. 

Nakon što je manekenka postavila video, pratioci su joj ostavljali u komentarima poruke podrške i poručili joj da "digne glavu", kao i da "pogleda sebe, jer je prelepa, i može bolje od ružnog zavodnika". 

Međutim, uprkos raskidu, Mohika i dalje drži zajedničke fotografije na profilu. U isti mah kada je manekenka objavila vesti o raskidu, mnogi su napali Dejva na njegovom profilu na Instagramu. "Pravda za Silvi", "Voleo sam te samo zbog nje", "Kako se usuđuješ da ostaviš onakvu kraljicu", "Ti si monstrum", "Pogledaj se na šta ličiš"... pisali su ogorčeni fanovi lepe manekenke.

Podsetimo, Dejv i Silvana uplovili su u vezu u martu 2021. a mogul sa društvenih mreža pre toga je bio u braku od 2009 to 2017. sa Rene Satertvejt

Silvana Mohika dok je bila u vezi sa Dejvom.
instagram/silvanamojica 

Kolumbijska lepotica je pored modelinga i influenserka koja je poznata po ugovorima sa velikim brendovima poput Fashion Nove, ali i menadžerka, i sudeći po informacijama koje se mogu naći na mrežama, u tom poslu se sjajno snašla.

Par je od samog početka odnosa bio transparentan i dosta su delili na mrežama, te je vest o raskidu bila iznenađenje za sve. 

Kada je reč o Dejvu, on je producent, pisac, medijska ličnost, vlasnik Barstool Sports-a i odnedavno vlasnik medijske kompanije Penn Entertainment. Penn je prodat Barstool-u u ​​isto vreme kada je najavio partnerstvo sa ESPN-om u vlasništvu Diznija za onlajn sportsko klađenje. Dogovor je objavljen kao deo novog partnerstva od 2 milijarde dolara između ESPN-a i Penn Entertainmenta, kojim bi ESPN Bet zauzeo poziciju Barstool Sportsbook u 16 ​​država. Dakle, jasno je da sa Dejvom nema šale.

On je u jednom trenutku čak želeo da se kandiduje sa gradonačelnika Bostona, a veoma često daje kontroverzne izjave za slavne ličnosti ali ne preže ni od toga da "udari" na političare. Imao je rasističke komentare i zbog toga je često bio omražen.

Bio je hapšen nekoliko puta, a u prošlosti je pretio radnicima da će ih zapaliti ukoliko se udruže protiv njega. U nekoliko navrata je učestvovao u nasilnim i agresivnim sek*ualnim odnosima i snimao žene bez njihovog pristanka, te ne čudi što mnogi smatraju da je mladoj Silvani bolje bez samoprozvanog "el presidentea".

Pročitajte još: POSLALA ZAGONETNU PORUKU, PA OBJAVILA OSVETNIČKE FOTKE: Svi pričaju da je sestra Kardašijanki raskinula s reperom

Bonus video:

Psiholog o raskidu Instagram/stevovic_andjela

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!