Ljubavna priča Bastijana Švajnštajgera i lepe Sare Brandner nekada je punila stupce svih novina. Oni su bili "it" par, a na ljubavi su im zavideli. Planirali su brak i decu, a onda se sve promenilo. 

Fudbaleru je neko drugi zagrejao srce i reč je bilo, ni manje, ni više nego o lepoj srpskoj teniserki Ani Ivanović, a nemačka javnost ovu vezu dočekala je na nož.

Bastijan sa bivšom devojkom.
Ges/Markus Gilliar / AFP / Profimedia 

Momenat njihovog upoznavanja je čak i prikazan u filmu koji je prikazan u Bastijanovu čast kada je završio fudbalsku karijeru. 

"Ne, hvala, ja sam sam srećno zaljubljen", rekao joj je Nemac, koji je bio u srećnoj sedmogodišnjoj vezi s manekenkom iz Minhena. Međutim, "srećna ljubav" trajala je samo do 2014. godine, a onda se otkrilo da je razlog naša teniserka.

Bastijan je ostavio bivšu zbog Ane.
Instagram 

Sve je počelo kada je Ana nominovala Bastijana za ledeni izazov, a potom je on uzvratio nominacijom njenom bratu Milošu, a ostalo je istorija.

Inače, nemački mediji bili su nemilosrdni prema novopečenom paru. Anu su optuživali da je uništila Bastijanovu vezu, te da je fudbalera koji je navodno trebalo i da se venča sa Sarom preotela.

"Na početku su Bastijan i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje da govori o njemu", izveštavali su nemački mediji tada. Ulazili su u detalje o Ani, govoreći kako je Bastijan ostavio devojku zbog zavodnice sa Balkana.

Čak su u nemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su uporedili Saru s Anom. Istakli su da je teniserka brineta i škorpija u horoskopu, a da je manekenka plavuša i strelac.

Pri tome su pisali da Ana govori ruski, engleski, nemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sara samo nemački i engleski.

Komentarisali su da je teško odrediti koliko Sara zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet miliona evra, dok sada prema podacima ima imovnu vrednu 16 miliona dolara.

Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sara. Javnost je otvoreno bila na strani manekenke i navijala da vrati Bastijana nazad, ali do toga nije došlo.

Očekivano, Sara je teško podnela raskid veze, u dugo se nije mogla videti u javnosti. Ponovo je privukla pažnju kada su je paparaci uhvatili sa biznismenom Mihaelom Bajerom, ali se i sa njim razišla nakon tri godine. S obzirom na to koliko drži do svoje privatnosti, nije poznato da li je trenutno zaljubljena.

Ipak, aktivna je na mrežama, i izgleda bolje nego ikad, te ne čudi što joj pratioci ostavljaju komplimente u komentarima. I dalje se bavi modelingom, kao i nutricionizmom, ali ima i svoju marketing agenciju koja sjajno posluje. 

Čini se da je posložila sve "kockice" i konačno živi život punim plućima, a kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku. 

Bonus video:

Ana ivanović i Bastijan Instagram/bastianschweinsteiger

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!