Manekenka Kendal Džener već duže vreme je u vezi sa reperom Bed Banijem, ali se oboje trude da svoju privatnost zadrže za sebe. Zvanično su se u javnosti prvi put zajedno pojavili u maju ove godine, a kako prenose strani mediji, sve je bilo u redu do Noći veštica, tačnije do kraja prošlog meseca.

U prilog tome da među njima nije sve kako treba ide i objava koju je Kendal podelila na društvenim mrežama, a na kojoj je pisalo:

- Ono što meni namenjeno, jednostavno će me pronaći -mnoge je iznenadila ovim citatom.

Fanovima je zagolicala maštu ovim statusom, pa su ubrzo počele da se šire glasine o njihovom raskidu. Iako se nisu zvanično oglasili povodom ovih spekulacija mnogi su to shvatili kao nagoveštaj krahu ljubavi, a tome su pridodali i njene poslednje slike na Instagramu koje su pojedini ocenili kao "osvetničke".

Naime, manekenka je pozirala u vrlo provokativnom izdanju, tačnije samo u donjem vešu na krevetu, te je istakla svoju vitku figuru.

S druge strane, postoje i oni koji smatraju da nije reč o raskidu već da je u pitanju citat koji je Kendal i ranije koristila. Tačnije, on je bio deo kampanje brenda "Calvin Klein" kome je Kendal godinama zaštitno lice, pa je i tu rečenicu i ranije koristila.

- Ja ne jurim, ja privlačim. Ono što je meni namenjeno jednostavno će me pronaći -glasio je pun citat. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!