Slavna pevačica Adel konačno živi život iz snova o kojem je oduvek maštala. Svaki njen nastup je krcat, izgleda kao milion dolara nakon što se bukvalno istopila nakon razvoda, a srećna je i na polju ljubavi s obzirom da je nedavno potvrdila šuškanja da se udala u tajnosti. 

Naime, tokom šoua svog najboljeg prijatelja Alana Kara, Adel je priznala da se udala za svog dugogodišnjeg dečka, sportskog agenta Riča Pola.

Bilo je jasno da je par veren onda kada se Adel pojavila na dodeli Brit nagrada sa skupocenim dijamantskim prstenom na ruci, ali kako je njihova ljubav samo jačala, a Adel to nije ni krila, venčanje je bio logičan naredni korak.

Adel je priznala da se udala.
Chris DELMAS / AFP / Profimedia 

Premda se već duže vreme šuška da su se Adel i Rič Pol venčali, posebno jer mu se pevačica već nekoliko puta u javnosti obratila kao "svom suprugu", to je sada i zvanično potvrdila.

"Bio sam u publici kod Alana Kara, a i Adel je bila tu. Alan je pitao ljude da li se neko venčao u skorije vreme, a Adel je viknula: 'Ja sam!'"

Drugi član publike je dodao da je bilo tako slatko, kao i da se Adel odlično provodila, a da joj je obezbeđenje donosilo grickalice, te da joj nije bilo važno što je oko nje bila gomila publike.

Podsetimo, Rič, koji ima 41 godinu, Adelin je drugi suprug, a u vezi su oko dve godine.

"Rič je stigao čudesno", rekla je Adel za Vogue 2022. godine. "Nisam bila anksiozna, nervozna, niti izmrcvarena. Sve je bilo suprotno. Divlje je i nema neizvesnosti. Ja sam tridesettrogodišnja razvedena mama dečaka koja ima sve u svojim rukama. Poslednje što mi treba jeste neko ko ne zna gde je ili šta želi. Ja sam znam šta ja hoću. I stvarno znam šta neću", rekla je pevačica.

Adel je sa bivšim izabranikom Sajmonom Koneckim dobila sina Anđela, ali krah braka je po njenim rečima bio je neminovan.

"Činjenica da toliko ljudi koje ne poznajem zna da nisam uspela, to me je*eno uništilo. Stidela sam se. Niko me nije osramotio, ali se osećaš kao da nisi uspeo. Nisam rekla mnogim svojim prijateljima na početku jer sam to htela da zadržim za sebe" priznala je pevačica koja je u poslednjem albumu u pesmama opevala tužne trenutke iz braka i nakon razvoda. 

Sajmon Konecki je iskoristio Adel.
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, Adel je od 2018. do 2021. godine bila sa Sajmonom Konekcijem, koji je nakon svega dobio neslavan nadimak "muške sponzoruše" i "parazita koji živi na račun pevačice".

Naime, kako pre stupanja u brak nisu potpisali predbračni ugovor, pevačica je morala da mu isplati čak 95 milona dolara.

Sve bi to bilo okej da Sajmon nešto i radi u životu, ali se saznalo da je dobar deo braka živeo na pevačicinoj grbači, kao i da mu je odgovaralo da Adel bude "debela i tužna", i da misli da je on "premija za nju".

Postoje navodi da je Sajmonu odgovaralo da Adel ostane punija.
Double Click Images / Pacific coast news / Profimedia 

Sajmonu koji je inače direktor dobrotvorne organizacije, pripala je i vila na Beverli Hilsu, a pre razvoda njegova imovina procenjena je bila na "samo" 2,7 miliona dolara. Zbog svega, brojni fanovi nisu ga štedeli kritika na mrežama.

"Mora da je baš ponosan na sebe", "Pravi muškarac koji uzima novac od bivše žene", "On se baš dobro udao", "Obezbedio se do kraja života"... samo su neki od komentara na račun bivšeg muža slavne pevačice, međutim, čini se da se on nije obazirao na ono što se pisalo.

Ipak, Adel je i nakon svega ispala veći čovek, te se potrudila da detalji njihovog razvoda nikada ne izađu u javnost, a prošle godine je uputila i zahtev sudu u Los Anđelesu da se sve čuva u strogoj tajnosti.

Pročitajte još: "BILA SAM NA IVICI ZAVISNOSTI" Adel šokirala priznanjem nakon razvoda i deteta, a ODREKLA SE i ove loše navike

Bonus video:

Adel Tiktok/rfeinglos

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!