Poslednjih dana mrežama kruže priče da se Adel konačno udala. Povod je dao prsten koji neodoljivo podseća na burmu, a sa kojim je pevačica uslikana više puta. Kako je poznata kao neko ko često menja nakit, činjenica da je jedan te isti prsten na "onom" prstu konstanta pokrenula je glasine, ali to nije bila jedina stvar.

Naime, Adel je tek nedavno potvrdila veridbu sa Ričom Polom, a sada se pohvalila i osvojenim Emijem koji je stajao na stočiću u dnevnoj sobi.

Međutim upravo tu leži detalj koji je navodno otkrio da je par nedavno rekao sudbonosno "da" u tajnosti. Naime, iza nagrade vidi se personalizovan album sa fotografijama na kojem stoji "The Pauls". Zbog toga su svi uveđeni da se Adel udala u tajnosti, baš kao što je odradila i sa veridbom.

Iako zvanične potvrde nema, veruje se da bi ova informacija lako mogla biti istinita ako se uzme u obzir da je par ovog leta uživao u tromesečnom odmoru u Italiji, za koji se sada veruje da im je bio medeni mesec, kao i da su bračne zavete uprav otamo razmenili, daleko od paparaca i pažnje javnosti.

Inače, ovo nije Adelin prvi brak. Podsećamo, ona je od 2018. do 2021. godine bila sa Sajmonom Konekcijem, koji je nakon svega dobio neslavan nadimak "muške sponzoruše" i "parazita koji živi na Adelin račun".

Adel je koristio bivši muž
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, kako pre stupanja u brak nisu potpisali predbračni ugovor, pevačica je morala da mu isplati čak 95 milona dolara. Sve bi to bilo okej da Sajmon nešto i radi u životu, ali se saznalo da je dobar deo braka živeo na pevačicinoj grbači.

Nakon razvoda, Adel se potpuno transformisala, smršala skoro 50 kilograma, a mnogi misle i da je odradila neke intervencije s obzirom da izgleda daleko drugačije nego na početku karijere, što možete videti u galeriji u nastavku teksta.

PECK / DCM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Eade / Goff Photos / Profimedia Pogledajte koliko se Adel promenila od početka karijere.

Riča Pola upoznala je početkom prošle godine, ali su vezu obelodanili tek u septembru. Nedavno su kupili i kuću, a pevačica je u nekoliko navrata isticala koliko voli svog verenika i koliko jedva čeka da se ostvari sa njim kao majka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!