Svet je ostao potpuno zatečen kada se svojevremeno Adel pojavila u javnosti nakon dužeg vremena skrivanja i to 45 kilograma lakša. Slavna pevačica izgledala je kao potpuno nova osoba, međutim, mnogi su primetili da se pored figure promenilo i njeno lice.

I da, činjenica je i se ono menja kada imate više ili manje kilograma, ali teško da se to odnosi i na izgled nosa, usana ili na definisanost jagodica. 

Adel je nekada izgledala potpuno drugačije.
Erik C. Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, Adel na pitanja o intervencijama ili nije odgovarala ili je sve promene pripisivala gubitku kilograma. No, da nije sve do majke prirode svedoče i skorašnje paparaco fotografije kada su pevačicu uslikali sa ogromnim, natečenim usnama, što je više nego dokaz da ih je ipak dorađivala.

Adel je nedavno uslikana sa punijim usnama.
TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Adel je oduvek bila lepa žena, čak i sa tim "viškom", i mnogi su saglasni da joj operacije nisu potrebne, ali su ljudi isto mišljenja da ne treba ni da krije ukoliko je nešto radila - a jeste, barem prema mišljenju čuvenog plastičnog hirurga slavnih doktora Lija.

On se svojevremeno osvrnuo na njenu transformaciju i "raskrinkao" šta je sve promenila na sebi.

Najpre vlada mišljenje da Adel nije skinula na prirodan način kilažu. Kako dr Li tvrdi, najverovatnije je da joj je ugađen takozvani "gastric bypass", odnosno, da joj je smanjen želudac.

Doktor ističe da je nemoguće da nakon ovako velikog gubitka kilograma za kratko vreme, ne ostane višak kože, te veruje da je Adel imala intervenciju kojom joj je to uklonjeno.

Lice

Doktor Li je istakao i da njen nos sada izgleda drugačije, tanje i "špicastije", a i usne su punije, što se dalo primetiti i po gorepomenutim paparaco fotografijama.

Takođe, ističe promene kada je u pitanju kapak, te nije nemoguće i da je ovde nešto rađeno.

Adel se dosta promenila od početka karijere.
Double Click Images / Pacific coast news / Profimedia 

Hirurg dodaje i da je brada Adel definisanija, što može da znači i da je imala procedure na podvaljku, koji nije rezervisan samo za punije ljude, ali i da nije isključeno i da je filerima dodatno naglasila vilicu u čemu su saglasni i neki drugi hirurzi. 

Višak kože ostaje i na licu nakon naglog gubitka, te dr Li smatra da je Adel imala i neku vrstu faceliftinga nakon svega.

Kada je reč o manjim intervencijama, tu je botoks kojim je "podigla" obrve, popunila borice oko usana i dobila malo više cat eye efekat na kapcima.

Šta vi kažete, da li je plastični hirurg u pravu? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima, a u galeriji u nastavku pogledajte još neke fotografije Adeline transformacije.

PECK / DCM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Eade / Goff Photos / Profimedia Pogledajte koliko se Adel promenila od početka karijere.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!