Popularna pevačica Adel napravila je promenu koju niko nije očekivao. Bar ne od nje.  Nakon što je drastično smršala, Adel je odlučila da poveća usne. Iako o ovom zahvatu nije javno pričala, odale su je paparaco fotografije koje su nastale na Beverli Hilsu.

Naime, Adel je snimljena u automobilu sa svojim dečkom Ričom Polom, a iako je pokušavala da sakrije lice bez trunke šminke, prvo što upada u oči na fotkama su njene natečene usne.

adel povećala usne po povratku u ameriku
TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je pre nekoliko dana održala veliki koncert u londonskom Hajd Parku, i primetno je da su njene usne tada bile vidno tanje nego sada, te se može zaključiti da je zahvat obavila po povratku u SAD.

Do sada se uz njeno ime nisu vezale nikakve glasine o estetskim korekcijama, međutim i Adel je podlegla "trendovima".

adel snimljena s dečkom polom ričom
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Adele je 7 godina starijeg sportskog agenta Riča Pola upoznala nakon razvoda od milijardera Sajmona Konekija, s kojim je u braku bila pet godina.

Par je u braku dobio sina, a posledjih meseci dosta se pisalo o pevačicinoj transformaciji nakon što je smršala više od 30 kilograma. Kako je Adel izgledala nekada a kako danas, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Adel je smršala ćak 40 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Pijana Adel u klubu Tiktok/@lifeoflaparties