Slavna pevačica Adel već duže vreme uživa u skladnoj vezi za milijarderom Ričom Polom. Par se i verio 2022. godine, što su isprva držali u tajnosti, da bi se potom šuškalo da se par u međuvremenu venčao

Adel je sa Ričijem već dve godine.
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, ispostavilo se da to nije bila istina. Ipak, priče o tajnom venčanju sada su ponovo oživele nakon jedne izjave pevačice. Adel je nedavno na nastupu u Las Vegasu zaintrigirala publiku na koncertu nakon što ju je jedan fan zaprosio. "Ne možemo da se venčamo, moja ljubav, moj muž je noćas ovde", poručila mu je sa scene Adel. "Možeš li ipak da pokušaš?", bio je uporan. "Ne, ne želim da pokušam. Ja sam sa Ričijem, lud si, ostavi me na miru", dodala je ovo poslednje kroz šalu pevačica.

A ove njene reči "moj muž" baš su odjeknule. "Čekajte, Adel se udala?", "Da li je ovo upravo Adel potvrdila da je rekla 'da'", "Dakle, istina je"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Slavna pevačica i sportski agent zvanično su u vezi od jula 2021. kada su se pojavili na NBA utakmici. Adel je pre nekoliko meseci rekla za Rolling Stone da je Pol Rič neverovatan i širokog srca. Poručila je da je veza sa njim njena najlakša veza u životu. Pevačica se nije oglašavala po pitanju braka sa Polom, te je pod znakom pitanja da li se par zaista zavetovao na večnu ljubav.

Adel je inače već bila u braku. Podsećamo, ona je od 2018. do 2021. godine bila sa Sajmonom Konekcijem, koji je nakon svega dobio neslavan nadimak "muške sponzoruše" i "parazita koji živi na Adelin račun".

Adel se razvela od prvog muža.
ALX7NRRL1 / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, kako pre stupanja u brak nisu potpisali predbračni ugovor, pevačica je morala da mu isplati čak 95 milona dolara. Sve bi to bilo okej da Sajmon nešto i radi u životu, ali se saznalo da je dobar deo braka živeo na pevačicinoj grbači.

Sajmon Konecki je prozvan za "mušku sponzorušu".
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon razvoda, Adel se potpuno transformisala, smršala skoro 50 kilograma, a mnogi misle i da je odradila neke intervencije s obzirom da izgleda daleko drugačije nego na početku karijere, što možete videti u galeriji u nastavku teksta.

PECK / DCM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Eade / Goff Photos / Profimedia Pogledajte koliko se Adel promenila od početka karijere.

Bonus video:

Adel Tiktok/rfeinglos

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!