Završilo se još jedno takmičenje za Miss Universe, a pobeda je pripala lepoj Šinis Palasios iz Nikaragve. No, interesantno je da je izbor bio potpuno u znaku tri druge misice koje su, prema mišljenju mnogih, ukrale šou.

Podsetimo, takmičenje za Mis sveta održano je u subotu, 18. novembra, u San Salvadoru, a na izboru su učestvovale 84 zemlje. Među najboljima su se našle Tajlanđanka Antonija Porsild kao prva pratilja, Moraja Vilson iz Australije kao druga pratilja, dok su se mis Kolumbije Kamila Avela i mis Portorika Karla Gilfu našle među prvih pet.

Inače, Šinis ima 23 godine, a studirala je masovne komunikacije na Srednjeameričkom univerzitetu u Managvi. Ona je bila i članica univerzitetskog odbojkaškog tima, ali je već godinama posvećena manekenskoj karijeri.

Ovo nije njen prvi izbor za mis; mlada lepotica pobedila je na izboru za Miss Teen Nikaragve 2016. i Mis sveta Nikaragve 2020. godine, bila je u 40 najlepših na izboru za Mis sveta 2021.

Pažnju ukrale 3 devojke

Inače, ovogodišnji izbor interesantan je po tome da su u finale prošle i dve transrodne misice što se dogodilo prvi put u istoriji. To su mis Portugala, stjuardesa Marina Mašete...

... i mis Holandije Valerija Riki Kole.

I mis Nepala je ušla u istoriju – ona je prvi plus sajz model koji je učestovao u nekom od zvaničnih izbora za mis.

Pročitajte još: NA IZBORU ZA MIS SVETA TAKMIČE SE 2 TRANS MISICE: Marina i Valeri su toliko lepe da mnogi tvrde da CIS ŽENE nemaju šanse

Bonus video:

LEPOTA NIJE SAMO ZA KLINKE! Maja Volk: Predložiću izbor za mis 60+ i učestvovaću ŽENE MOTIVIŠE KAD SE NEKO POZNAT IZBORI SA RAKOM  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!