Ne kažu da za džabe da je jedna od najgorih izrekao koju neko može da vam kaže: "Dabogda imao pa nemao". Mnogi moćni i uspešni ljudi našli su se u situaciji da jedan dan broje milione na računu, a da sutra nemaju ni za hleb, a takvu sudbinu iskusila je i jedna od najbogatijih Srpkinja Vukica Vučurević

Ova zanosna plavuša ćerka je pokojnog fudbalskog radnika i biznismena Mirka Vučurevića. Od ova je nasledila svojevremeno fudbalski klub "Banat" iz Zrenjanina i fabriku satova "Nivada" iz Švajcarske, te je tako postala jedna od najbogatijih Srpkinja. Posebno je privukla pažnju javnosti kada je pustila u svoj dom pustila kamere jedne hrvatske televizije. 

Srpska Šeroun Stoun, kako su je prozvali mediji zbog veoma lepog izgleda, tada je otkrila da je njenu velelepnu vilu projektovao svetski poznati arhitekta, a njena želja je bila da odiše glamurom, te je pokazala u kakvoj raskošnoj kući na Dedinju uživa.

- Volim raskošnu i luksuznu kuću, to sam sebi i priuštila. Kuća prezentuje mene samu. Kako izgledam ja, tako mi izgleda i kuća - rekla je Vukica.

Međutim, u međuvremenu se Vukičina vila pojavila u oglasima gde se iznajmljuje za 1.000 evra po danu. Osim toga, primeti se da je broj vlasnika i njegovo ime drugačije, te se spekuliše da je prodala njen luksuzni dom. Takođe, enterijer je u potpunosti promenjen, te je sada kuća gotovo neprepoznatljiva.

Ona je u intervjuima tvrdila da je od majke nasledila lepotu, a od oca novac. Kada je reč o muškarcima, uvek je govorila da "vrede onoliko koliko novca imaju". Luksuzna putovanja joj nisu strana, ekskluzivni nakit, skupocena garderoba, skupa hrana, sve to odlikuje Vukičin život.

- Ja bez 30.000 evra ne idem u šoping. Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio "gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti". Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza - rekla je jednom prilikom u emisiji dok je iz ormara pokazivala skupocenu bundu od činčile.

Pohvalila sa da je od oca, kada je postala punoletna,dobila gliser.

- Meni je otac za 18. rođendan kupio gliser. Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i isključivo uvek vozim najnoviji model "Mercedesa". Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu, jer volim da uživam u luksuzu - istakla je.

Naglaša da joj je svaki dan drugačiji, te da kao "odabrana klijentela" ima dosta privilegija.

- Često putujem. Svaki dan mi je drugačiji. Slobodno vreme volim da iskoristim za šoping, a zovu me i na modne revije kao što su brendovi "Dior", "Guči"... Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju - izjavila je jednom prilikom najbogatija Srpkinja, a onda se osvrnula na kuvanje i kućne poslove.

Uopšte ne voli da kuva, niti je zanimaju kućni poslovi.

- Ne volim da kuvam i imala sam sreću što nikada nisam morala da radim. I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuvaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam volela da kuvam. Neke žene su prinuđene i ja to razumem, ali ja ne - zaključila je Vukica.

Pre tri godine preminuo joj je otac Mirko, koji je bio vrlo bogat čovek i u Banatskom dvoru, gde je i rođen, izgradio crkvu, školu, puteve itd. A nekoliko meseci pre toga je izgubila i majku. Vukica iz sebe nema naslednika, ali je u jednom intervjuu istakla da je sama sebi dovoljna.

Možda će vas zanimati da pročitate: 2 NAJBOGATIJE ĆERKE U SRBIJI POKAZALE SVOJE DOMOVE: Samo u dnevnoj jedne može komotno da živi prosečna tročlana porodica

Bonus video:

Marijana Mateus stigla na Cecin rođendan Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!