Slavni pevač Šon Mendes nedavno je "uhvaćen" sa, kako se čini, novom devojkom, nakon što su uslikani dok su razmenjivali nežnosti u jednom restoranu. 

Iako je njen identitet isprva bio misterija, nije dugo trebalo da se otkrije da je reč o Čarli Travers, koja je bila host brojnih emisija u Britaniji, a mnogi je pamte kao asistenktkinju slavnog holivudskog medijuma Tajlera Henrija.

Nije poznato kako su se Čarli i Šon upoznali, ali sada je novopečeni par otišao korak dalje. Zgodnog muzičara i njegovu novu devojku, paparaci su uslikali na plaži u Malibuu, a iako nisu poneli kupaće kostime, to im nije bila prepreka da se "snađu" i poskidaju u veš.

Par se sjajno zabavljao i uživao u zalasku, a od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su komentarisali da izgledaju zaljubljeno

Takođe, mogli su se pročitati komentari i da Čarli izgleda poput boginje, a mnogi su u superlativu komentarisali njenu savršenu liniju, oblu zadnjicu i tanan struk

Nažalost, bilo bi lepo i da su tako pojedinci pohvalno govorili o Kamili Kabeljo, bivšoj Mendesovoj devojci, koja je od početka njihove veze bila na meti jezivih komentara, a sve jer se ugojila.  

Kritikovali su je zbog "viška" kilograma, celulita koji su poredili sa glavicama karfiola, a neki su odlazili toliko daleko da su govorili da "Šon zaslužuje lepšu i bolju". No, Mendez se na to nije obazirao.

Šon Mendez sa bivšom.
Profimedia 

Negovao je ljubav sa Kamilom, a da emocije nisu prestale bilo je jasno i kada su se pomirili pre nekoliko meseci. Uoči njihovog pomirenja, izvor je dodao za "People" da je bivši par bio "u prijateljskim odnosima nekoliko meseci", te da je imao "posebnu vezu“ pre nego što su viđeni zajedno na Koačeli.

Kamila Kabeljo bila je na meti kritika zbog celulita.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, veza je ponovo pukla, a insajder je objasnio: "Šon još uvek sazreva i otkriva sebe, treba mu vremena kako bi razmislio i uradio onoga što ga čini srećnim. Mnogo života i učenja je pred njim."

Šonu Mendezu nije smetalo  to što Kamila ne izgleda kao nekada.
LAK/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sada se čini da je pevač konačno nastavio dalje sa lepom Čarli, a da li je u pitanju neobavezna romansa ili ozbiljna veza, ostaje da vidimo. 

Još fotografija lepe nove devojke Šona Medesa pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/charlietravers44 Čarli Travers nova je devojka Šona Mendesa

Možda će vas zanimati da pročitate: GOVORILI SU DA U NJEN CELULIT MOŽE PRST DA SE ZAVUČE: Ljubi je frajer koji nije površna "muškarčina" i ne haje za priče

Bonus video:

SLAVNA REPERKA OSTAVILA FANOVE U NEVERICI: Uništila telo plastičnim operacijama tiktok/oye11000

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!