Lepa Sofija Vergara konačno je ostavila sve loše iza sebe. Zanosna glumica nedavno se razvela od sada već bivšeg supruga Džonija Manđanijela, a njihov krah ljubavi iznenadio je svet s obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova.

Međutim, da život nije Instagram, postalo je jasno malo nakon vesti o razvodu, kada su se saznali detalji njhovog braka iza "zatvorenih vrata". Tako se ispostavilo da Džoi nije mogao da "drži korak" sa glumicom, kao i da nije mogao da podnese to što je uspešnija od njega i što više zarađuje. 

Bivši muž Sofije Vergare nije podnosio što je uspešna.
Instagram 

Mnogima je pao u očima i kada je, ni mesec od razvoda, "prošetao" novu devojku. No, ni Sofija mu nije ostala dužna. Lepa glumica takođe je pronašla sreću i to u zagrljaju uglednog ortopedskog hirurgaDžastina Salimana

Od kako se saznalo za njihovu romansu, par se retko odvaja, a sada se više i ne kriju. Nedavno su snimljeni tokom odlaska u popularni italijanski restoran Giorgio Baldi u Santa Moniki, gde su večerali zajedno i ni u jednom trenutku se nisu krili od paparaca, a izvori bliski glumici potvrdili su da je konačno nastavila dalje.

"Ona uživa u životu. Deluje pozitivno i sa puno energije. Sofija je dobro podnela razvod. To nije bila laka odluka, ali sada joj ide odlično", kazao je izvor.

Sofija Vergara ne odvaja se od novog dečka.
42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njen novi izabrnik Saliman ranije je bio u braku sa glumicom Bri Turner poznatoj po ulogama u serijama "Grimm" i "The Ugly Truth". Proveli su 10 godina zajedno, a razveli su se 2018. godine. Imaju dvoje dece.

Sa druge strane, Vergara je pre Manđanijela već jednom bila u brakuRano se udala za školsku simpatiju Džoela Gonzalesa i već sa devetnaest rodila sina Manola, ali se razvela dve godine kasnije. Zanimljivo je da za Sofijinog novog dečka tvrde da je kopija upravo Gonzalesa.

Iako je s bivšim mužem ostala je u sjajnim odnosima, a tokom živoa nije imala mnogo veza, to nije učinilo njen ljubavni život manje burnim.

Tako je svojevremeno započinjala romanse s ljudima koji su bili sa one strane zakona, kao što je osuđeni prestupnik Kris Pačelo. On se predstavljao kao biznismen, držao poznate klubove, družio se s Madonom, a Vergara mu je bila najozbiljnija veza.

Imala je i romansu s nekadašnjim kolumbijskim narko-bosom Andresom Lopezom Lopezom, iako to nikad nije zvanično potvrdila.

Bivši pokušao da iskoristi embrione

Spekulisalo se i da je 1990. bila u vezi sa španskim pevačem Enrikeom Iglesijasom, a 2005. s Tomom Kruzom, ali je sreću našla tek s Nikom Lebom 2010. Uprkos veridbi, 2014. došlo je do raskida, a onda je usledila višegodišnja borba oko embriona koje su zamrznuli 2013. godine.

Sofija je bila u vezi sa Nikom Lebom.
Shutterstock 

Leb je, bez Sofijinog znanja praktično probao da ukrade embrione želeći da ih implantira u surogat majku, međutim, Vergari to nije padalo na pamet.

Nakon niza ročišta, glumica je izvojevala konačnu pobedu - sud je Loebu trajno zabranio pristup njihovim zamrznutim embrionima bez Vergarinog pristanka.

U međuvremenu su se javile i tvrdnje od izvora bliskom Loebu, da to želi da uradi samo da bi napakostio Vergari i kako bi od nje "izvukao" pozamašnu alimentaciju, ili da, kako su još neki tvrdili samo napakosti lepoj glumici što ga je ostavila.

Nakon brodoloma sa Lebom, Vergari više nije padalo na pamet da izlazi i da se zabavlja. Najavila je da će se posvetiti karijeri, ali sudbina je imala druge planove. 

Te 2014. na jednoj večeri u Beloj kući upoznala je sada bivšeg supruga Džoija Manganela. Jedva je dobio njen broj, a onda je odleteo u Nju Orleans da je izvede na večeru. Sofija je najpre oklevala.

Sofija je bila u braku sa Džoijem.
Shutterstock 

"Suviše je lep", mislila je. To je bilo tačno, Manganelo je bio zvezda HBO drame "True Blood", gde je glumio zgodnog vukodlaka.

U tom trenutku Vergara nije bila slobodna, jer je bila verena za biznismena Nika Leba. Međutim, Sofija je raskinula vezu i prepustila se Džoiju. Venčali su se 2015, na Havajima, romantično, uz zalazak sunca, ali njihova ljubavna priča doživela je krah pre nekoliko meseci.

Instagram, Youtube Sofija Vergara i Džo Manganijelo se razvode

Možda će vas zanimati i s kim je bivši Sofije Vergare: PRE MESEC DANA OBJAVILI RAZVOD, A ON VEĆ ŠETA NOVU: Bivši muž Sofije Vergare šeta devojku koja može ćerka da mu bude

Bonus video:

raskid u avionu TikTok/traveltmz

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!