Sofija Vergara (51) i njen navnodni novi partner viđeni su tokom večeri u Beverli Hillsu, Kalifornija, u blizini mesta gde je Kim Kardašijan proslavila svoj 43. rođendan. Međutim, prema pouzdanim izvorima, Sofija nije bila jedan od gostiju pozvanih na Kiminu proslavu i slučajno se našla u blizini mesta gde se odvijala zabava.

Za ovaj izlazak, Vergara je nosila crni čipkani korset, pantalone u boji šljive i crne štikle, dok je Saliman izgledao opušteno u tamnoplavoj košulji i plavim farmerkama.

Sofija Vergara
@CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Džastin Saliman je ortopedski hirurg specijalizovan za sportsku medicinu i artroskopiju, a fokusira se na lečenje povreda ramena, kuka i kolena radi očuvanja funkcionalnosti zglobova.

Džastin Saliman
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Važno je napomenuti da Saliman nije nepoznat u svetu holivuda, budući da je bio u braku sa glumicom Bri Tarner, poznatom po ulogama u TV seriji "Grim" i romantičnoj komediji "Ružna istina." Njihov odnos se završio razvodom 2018. godine nakon deset godina braka i dvoje dece.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo razveli su se u julu nakon sedam godina braka, a razvod je, navodno, bio posledica njegove želje da ima decu. Džo Manganijelo je sada u vezi sa glumicom Kejtin O’Konor, koja je 13 godina mlađa od njega.

Džastin Saliman je prva osoba s kojom se Sofija povezala nakon razvoda od Džoa Manganijela. Detalji o njihovom početku veze nisu jasni, ali trenutno ga prati na Instagramu.

Džo Manganijelo i Sofija Vergara
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!