Nekadašnja misica i glumica Prijanka Čopra, podigla je ogromnu prašinu izjavom da joj nije lako da bude majka. Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir da je slavna lepotica već duže vreme na meti kritika zbog toga što joj je ćerku rodila surogat majka

Iako se isprva pričalo da Prijanka ne može da ima decu, to je kasnije demantovano, a samo objašnjenje šokiralo je mnoge. Kako se kasnije saznalo, ona i njen suprug Nik Džonas odlučili su se za surogatstvo jer "nisu imali vremena" zbog gustih rasporeda snimanja.

Prijanka Čopra je sa suprugom Nikom Džonasom dobila ćerku uz pomoć surogat majke.
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Sve je u redu i sa njim i sa njom, ali njihovi rasporedi su gusti, i nisu mogli da se usaglase da budu uvek tu kada ovulira, a godine idu, pa je ovo bio lakši način i izbor je pao na surogat majku koju su zajedno odabrali", rekao je insajder svojevremeno.

Mnogi su osudili to što "par nije nalazio vreme za tako bitnu stvar" i govorili da "imaju dovoljno para, šta će im još miliona", a neki su išli toliko daleko da su optužili glumicu da je izabrala surogatstvo zarad "trenda" koji vlada u Holivudu, kako glumice ne bi "uništile" svoja tela.

Ćerka Prijanke Čopre i Nika Džonasa je nakon rođenja bila 100 dana na intezivnoj, a stvari su se, srećom sredile, a sada je slavna misica prvi put progovorila o tome kako je biti majka. 

Na pitanje koliko se često oseća preopterećeno kao mama, Čopra je odgovorila: "Mislim svaki dan".

"Kada ih stavite u krevet jako je intenzivno, jer svaki dan brinete o tome šta možete pogrešiti i koju ćete grešku napraviti", rekla je.

Čopra je dalje objasnila da uprkos svim strahovima, majčinstvo još uvek smatra punim lepih trenutaka.

"Gledam osmeh svoje ćerke i kažem: 'U redu, u redu. Za sada mi ide dobro'. To je najbolja stvar koju sam ikada učinila, ali je jako zastrašujuća", dodala je.

Čopra je priznala da je od rođenja ćerke 'osetljivija i krhkija', dodajući da su to dve emocije koje nije očekivala.

"Mislim da sam zbog svega malo osetljivija i krhkija, što me je činilo nervoznom. Nisam to očekivala", rekla je.

Njenu teskobu pojačala je činjenica da je zdravlje malene Malti bilo ugroženo prvih dana njenog života.

"Na intenzivnoj nezi znate da je vaše dete živo jer možete videti otkucaje njegovog srca na monitoru. Danima nisam mogla da spavam jer je odednom bila kod kuće bez monitora. Znala sam da stavim uvo na njene grudi. Probudila bih se svakih nekoliko minuta samo da vidim da li dobro. To je trajalo", priznala je.

Iako je bilo onih koji su sa njom saosećali, i te kako su se zaređale i kritike na račun glumice i misice. "Stotine hiljada žena ne mogu da imaju decu, ali nemaju pravo na surogat majke, dok neko to radi jer mu se može. Nefer. I onda kuka što joj je teško", "A šta da kažemo mi koji nemamo deset dadilja", "Slušaj ti nju... njoj je teško... a šta da kažemo mi koje ni dan-danas ne spavamo iako imamo veću decu", "Majčinstvo još uvek smatra lepim? Da li je ona normalna... pa nije to tašna pa da ti se sviđa pa ne sviđa", "Ova žena ima svaku moguću pomoć i opet, ko šta radi samo kuka"... pisali su ljudi, ni Prijanka se povodom negativnih komentara nije oglašavala, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Shutterstock, Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia Prijanka Čopra važi za jednu od najlepših žena sveta

Pročitajte još i ISPOVEST SUROGAT MAJKE KOJA JE RODILA DECU SLAVNIM ŽENAMA.

Bonus video:

Surogat majka  mamayessenia/instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!