Kada pomislite na najbolje frajere u Holivudu, jedno ime koje će se gotovo uvek naći na listi je niko drugi do Antonio Banderas. Slavni glumac je decenijama bio miljenik žena, sa razlogom, no sada se čini da su se stvari malo promenile. 

Latino zavodnik je dugo bio prepoznatljiv po kratkoj kosi, ili makar urednoj frizuri, i glatko izbrijanom licu, ili urednoj bradi, što je sve bilo sinonim za mušku lepotu koja je privlačila milione žena. 

Antonio Banderas oduvek je bio jedan od najboljih frajera.
Instagram 

No, glumac je u 63. godini odlučio da je toga dosta i da je došlo vreme za nešto prirodniji, opušteniji izgled.

Od sada će njegov zaštitni znak biti divlja, prirodno kovrdžava kosa i neuredna bradica "od tri dana".

Da se u potpunosti odlučio za prirodan izgled govore i sede, koje su prošarale kako njegovu kosu, tako i bradu čuvenog španskog zavodnika.

Novi izgled Banderas je predstavio na gala događaju organizovanom u Malagi, njegovom rodnom gradu, na kojem se pojavio u isto tako opuštenom stajlingu - pamučnoj košulji kratkih rukava i pantalonama u nešto intenzivnijoj nijansi bež boje. Uz to je poneo braon kaiš i antilop cipele u kamel boji.

Antonio Banderas izgleda neprepoznatljivo.
lorenzocarnero/cordonpress / Cordon Press / Profimedia 

Sve prisutne je iznenadila ova drastična promena, ali neki kažu kako ovo ne treba da čudi, s obzirom da je glumac započeo proces promena na različitim životnim poljima još pre šest godina.

Tada je doživeo srčani udar, i to je navodno bila prekretnica u njegovom životu, kada je naučio da prepozna šta je u životu zaista važno, piše tportal.

No, kako to obično ide, odmah su se i javili komentari da je Banderas danas samo još jedan "okej dedica", i "ništa posebno", kao i da "nije jasno odakle tolika fama svih ovih godina".

Melani Grifit dok je bila u braku sa Banderasom.
Shutterstock 

Spomenuta je i njegova bivša supruga Melani Grifit koja je svojevrmeno, ne bi li ga zadržala, pala u kandže estetske hirurgije ali i zavisnosti koju više nije mogla da kontroliše vođena ljubomorom. 

Melani Grifit se uništila operacijama.
Shutterstock 

Podsetimo, ona i Banderas imali su turbulentan brak ponajviše zbog njene opsesije operacijama, a i sklonosti opijatima i alkoholu. Iako ju je molio da neke stvari ne radi, Melani, koja je bila opsednuta večnom mladošću, po svaku cenu je želela da ga zadrži i smatrala je da su fileri i operacije način. Nažalost, dogodilo se potpuno suprotno, i par se razveo. 

Međutim, godinama nakon što je Melani bila "glavni krivac" za raspad braka, sada se mogu pročitati drugačiji komentari. "Sad da ga vidi rekla bi - gde su mi oči bile", "Melani danas ko devojčica, Antonio kao deda", "Ono što su govorili za Melani, danas važi za Banderasa"... samo je delić koji se mogao pročitati dok su se ređali komplimenti na račun glumice koja danas izgleda bolje nego ikad.

Melani Grifit danas izgleda bolje nego ikad.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A da li je Antonio Banderas baš toliko "propao" ipak ostavljamo vama da procenite.

Bonus video:

ZAŠTO SI TAKO MUŠKOBANJASTA? PAULA HUBLIN NEKAD I SAD: Rijaliti učesnica ovako je izgledala pre 12 godina i niko je NE PREPOZNAJE! Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!