Goran Ivanišević, nekadašnji profesionalni teniser i jedan od trenera u timu Novaka Đokovića poslednjih dana je u žiži javnosti zbog odnosa sa bivšom suprugom. On je podigao niz tužbi protiv bivše supruge, piše Nacional. Ivanišević je tužio i ćerku Amber (20) jer traži polovinu stana koji joj je kujpila majka Tatjana Dragović (45).

Ivanišević se sada oglasio i putem Instagrama i poslao poruku u kojoj otkriva da prolazi kroz izuzetno težak period u privatnom životu.

Goran IVanišević obratio se bivšoj.
instagram/nivessimpson 

Ivanišević je otkrio da ima ozbiljnih problema sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović, koja je navodno mimo svih zakona i ugovora uzela njegov novac. Novakov trener je javno poručio da će pravdu tražiti na sudu.

"Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran", napisao je na Instagramu proslavljeni teniser.

U tome ga je podržala sadašnja supruga Nives Ivanišević, koja je ispod njegove objave napisala u komentar: "Pravda je spora ali dostižna".

Gorana je podržala sadašnja žena.
instagram/nivessimpson 

Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, venčali su se 2009, a razveli su se 2013. godine.

Podsetimo,  njihova priča je krenula kada je Goran video epizodu "Prijatelja" u kojoj Čendler drži naslovnicu Cospolitan-a, na kojoj se nalazila upravo Tatjana. 

ČEndler sa naslovnicom na kojoj je Tatjana.
prinstscreen/youtube 

Kako se pisalo i prenosilo mnogo puta od tada, videvši je, Goran se zainteresovao za njemu nepoznatu, ali prelepu manekenku, i upotrebio je sve svoje veze i vezice kako bi dobio njen broj telefona i stupio s njom u kontakt.

Putem svojih poznanstava, nabavio je njen broj i pozvao ju je na večeru. Mada Tatjana, kako se navodi, isprva nije njime bila impresionirana, nastavili su da se druže, ali to druženje preraslo je u ljubavnu romansu.

Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, a dobili su dvoje dece, ćerku Amber Mariju 2004. godine, a sina Emanuela tri godine kasnije. Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, nakon čega su, ipak, prešli preko te prepreke, nastavili zajednički život i odselili se u Ameriku.

Par se venčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav. Ostali su isprva u dobrim odnosima, ali sada je jasno da stvari nisu onakve kakve su se činile.

Bonus video:

NOVAKOVO VIKANJE NA IVANIŠEVIĆA JE BILO TAKTIKA? Trener objasnio žestoku reakciu šampiona: Reč je o ŠIFROVANOM vidu komunikacije! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!