Novak Đoković je nakon gotovo četiri sata borbe sa vrućinom i Karlosom Alkarazom došao do titule u Sinsinatiju, a slavni srpski teniser izjavio je da mu je ovo definitvno bila jedna od najtežih pobeda u karijeri. 

Posebno se obratio svom timu koji ga je još jednom "trpeo" kada mu nije išlo i morao da sluša i razne psovke i izlive besa, koje mnogi ne bi. Jedan od onih koji je bio najčešće na "udaru" bio je njegov trener Goran Ivanišević, koji mu to nije zamerio jer i sam zna kako je boriti se kada je sve protiv tebe. 

Međutim, osim sportskih uspeha, zanimljivo je da je Ivanišević, nekadašnji profesionalni teniser i jedan od trenera u timu Novaka Đokovića dugo je bio zanimljiv javnosti i zbog veoma interesantnog ljubavnog života.

Mnogi ne znaju da je ovaj sportista svojevremeno ljubio jednu od najlepših žena sveta koju je video, ni manje, ni više, nego u seriji "Prijatelji".

Lepa manekenka Tatjana Dragović našla se na naslovnici Kosmopolitena koji u jednom trenutku drži Čendler, a Ivanišević je obrnuo nebo i zemlju dok je nije pronašao.

Čendler drži fotografiju sa Tatjanom.
prinstscreen/youtube 

Putem svojih poznanstava, nabavio je njen broj i pozvao ju je na večeru. Mada Tatjana, kako se navodi, isprva nije njime bila impresionirana, nastavili su da se druže, ali to druženje preraslo je u ljubavnu romansu.

Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, a dobili su dvoje dece, ćerku Amber Mariju 2004. godine, a sina Emanuela tri godine kasnije. Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, nakon čega su, ipak, prešli preko te prepreke, nastavili zajednički život i odselili se u Ameriku.

Par se venčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav. Ostali su u dobrim odnosima, a nakon što su se rastali, oboje su pronašli ljubav na drugom mestu.

Dok je Tatjana sreću pronašla s manekenom i muzičarom Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila ćerku Luce, Goran se 2017. godine u tajnosti venčao s voditeljkom Nives Čanović.

Ona je naredne godine rodila sina Olivera, a za njihovu vezu saznalo se najpre kada objavila njihove fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

Nives je diplomirani ekonomista, ali radi kao radio voditeljka, a oprobala se i u glumi u nekoliko serija, a vodila je i kviz "Leteći start."

Inače, Nives je otkrila i da Goranov sin Emanuel živi s njima i da se super slaže s mlađim bratom Oliverom, kao i da mali Oliver Emanuela "gleda kao Boga".

"Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro, Emanuel mora puno da uči, pa onda pomeram mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je", rekla je Nives za Exkluziv, a još njenih i Goranovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/nivessimpson Pogledajte još fotografija Gorana Ivaniševića i njegove druge supruge.

Bonus video:

NOVAKOVO VIKANJE NA IVANIŠEVIĆA JE BILO TAKTIKA? Trener objasnio žestoku reakciu šampiona: Reč je o ŠIFROVANOM vidu komunikacije! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!