Goran Ivanišević, nekadašnji profesionalni teniser i jedan od trenera u timu Novaka Đokovića dugo je bio zanimljiv javnosti i zbog veoma interesantnog ljubavnog života. 

Mnogi ne znaju da je ovaj sportista svojevremeno ljubio jednu od najlepših žena sveta koju je video, ni manje, ni više, nego u seriji "Prijatelji". 

Naime, ukoliko ste ikada gledali hit ostvarenje, možda ćete se setiti scene u drugoj epizodi treće sezone, kada Ros juri svoje prijatelje da se što pre spreme za polazak u muzej, a svi ga ignorišu, među njima i Čendler, koji čita "Kosmopoliten" u toaletu Monike i Rejčel...

Čendler drži naslovnicu Cosmopolitana.
prinstscreen/youtube 

Čak ni najveći fanovi serije "Prijatelji" ne znaju da se baš u toj epizodi, nazvanoj "The One When No One's Ready", nalazi i lice svetski proslavljene manekenke i lepotice Tatjane Dragović.

Ona se našla na naslovnici pomenutog časopisa "Kosmopoliten", a na njenu lepotu zaista bi malo ko ostao imun. Baš ta naslovnica zavrtela je nebo i zemlju čuvenom Goranu Ivaniševiću, piše Glossy.

Kako se pisalo i prenosilo mnogo puta od tada, videvši je, Goran se zainteresovao za njemu nepoznatu, ali prelepu manekenku, i upotrebio je sve svoje veze i vezice kako bi dobio njen broj telefona i stupio s njom u kontakt.

Putem svojih poznanstava, nabavio je njen broj i pozvao ju je na večeru. Mada Tatjana, kako se navodi, isprva nije njime bila impresionirana, nastavili su da se druže, ali to druženje preraslo je u ljubavnu romansu.

Tatjana je pala na Goranove čari, a njihova veza, koja je krunisana brakom, trajala je dugo godina.

Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, a dobili su dvoje dece, ćerku Amber Mariju 2004. godine, a sina Emanuela tri godine kasnije. Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, nakon čega su, ipak, prešli preko te prepreke, nastavili zajednički život i odselili se u Ameriku.

Par se venčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav. Ostali su u dobrim odnosima, a nakon što su se rastali, oboje su pronašli ljubav na drugom mestu.

Dok je Tatjana sreću pronašla s manekenom igmuzičarom Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila ćerku Luce, Goran se 2017. godine u tajnosti venčao s voditeljkom Nives Čanović.

Ona je naredne godine rodila sina Olivera, a za njihovu vezu saznalo se najpre kada objavila njihove fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

Nives je otkrila kako Goranov sin Emanuel živi s njima i da se super slaže s mlađim bratom Oliverom, kao i da mali Oliver Emanuela "gleda kao Boga".

"Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro, Emanuel mora puno da uči, pa onda pomeram mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je", rekla je Nives za Exkluziv.

Bonus video:

NOVAKOVO VIKANJE NA IVANIŠEVIĆA JE BILO TAKTIKA? Trener objasnio žestoku reakciu šampiona: Reč je o ŠIFROVANOM vidu komunikacije! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!