Slavni glumac Bredli Kuper ponovo je uhvaćen sa manekenkom Điđi Hadid. Iako su ranije tvrdili da su samo prijatelji, njihovo više nego prisno druženje sada mnogima izgleda kao početak lepe romanse, a šuška se i da je sve to osveta jer je njegova bivša Irina Šajk i dalje u odnosu sa bivšim Žizel Bundšen - Tomom Brejdijem. 

irina je još uvek sa Tomom Brejdijem.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bredli i Điđi bili su zajedno na putovanju, i vraćali se istim automobilom, a distanca između njih gotovo ni da ne postoji za razliku od prethodnog pojavljivanja kada su se ipak trudili da ne budu uslikani tako da implicira prisniji odnos. 

No, čini se da su stege sada popustile, a novopečeni par nema problem ni sa paparacima. Inače, Điđi je do skoro povezivana sa Bredlijevim kolegom Leonardom Dikapriom koji se sada zabavlja sa manekenkom Vitorijom Ćereti. Njihov on-off odnos mesecima je izazvivao interesovanje javnosti, ali se čini da lepa Palestinka ipak nije po volji vremešnom zavodniku. 

Šuška se da su Bredlija i Điđi upoznali upravo zajednički prijatelji, ali mnogi ne polažu nade da će ova veza biti ozbiljnija ukoliko Irina raskine sa Brejdijem. 

Podsetimo, do pre samo par meseci svet je bio ubeđen da su glumac i lepa ruska manekenka koji imaju i ćerku, dali ljubavi drugu šansu. U javnosti su u više navrata uhvaćeni dok razmenjuju nežnosti, a onda je odjednom sve puklo.

Bredli Kuper sa Irinom.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Govorilo se da je i sada za sve kriva glumčeva majka Glorija koja je i ranije bila "kamen spoticanja" u njegovim vezama. Ne samo da živi sa njim nakon smrti supruga, već je Kuper počeo i da nosi burmu pokojnog oca i šalio se da je "oženio majku". 

Bredli sa majkom i Irinom na crvenom tepihu.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Glorija je ta koja je donosila odluke vezane za njegovu karijeru, kao i vezano za ljubavni život, te se dugo pričalo da je ona ta koja sinu uništava veze. Njih troje su se čak i pojavili jednom prilikom na crvenom tepihu držeći se za ruke, a malo potom objavili su kraj romanse. 

Kuper je navodno bio šokiran kada je njegova bivša nedavno uplovila u odnos sa Brejdijem, a iako se isprva nije brinuo i toj vezi je davao nekoliko nedelja, Irina i Tom su i dalje zajedno, što mu je bio "alarm" da pokuša da je napravi ljubomornom - ili barem tako pišu pojedini strani mediji, a da li u svim ovim pričama ima istine i da li je ovo zaista način da Brejdi vrati Šajk, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Irina Šajk Tiktok/runwaybybella

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!