Slavna glumica Pamela Anderson u žili je poslednjih dana od kada se na Nedelji mode pojavila bez šminke. Njeno blistavo, mladoliko lice sijalo je među drugim zvanicama, a malo potom otkriveno je i da nekada najfatalnija plavuša ima poseban razlog za ovu odluku. 

Osim što je rekla da konačno "ništa ne mora", te da može da izgleda kako želi, Anderson je otkrila i da se njena prespektiva prema lepoti, a naročito prema šminkanju promenila posle smrti njene šminkerke Aleksis Vogel koja je preminula od raka dojke 2019. godine.

Pamela bez šminke.
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Ona je bila najbolja. Kada je otišla shvatila sam da je najbolje za mene da se ne šminkam. Bez šminke osećam se slobodno i pomalo kao buntovnica. Primetila sam da mnogo ljudi sve više se fokusira na šminku i tehnike, a ja trenutno radim sve suprotno od toga. Svi mi izgledamo pomalo smešno kada ostarimo. Nekada se smejem kad se pogledam u ogledalo jer pomislim - vauuu ovo mi se dešava", rekla je Pamela.

Pamela je donela odluku da se više ne šminka.
Youtube 

Inače, početkom godine Pamela Anderson uz pomoć svojih sinova objavila je dokumentarac na Netflix-u pod nazivom "Pamela, ljubavna priča" u kojem je odlučila da predstavi sebe i svoj život iz svog ugla uz pomoć porodičnih snimaka i priča jer više nije želela da mediji imaju kontrolu nad njenim životnim narativom. Tada je otkrila i brojne tajne za koje se nije znalo, poput da je želela da ubije svoju dadilju jer ju je zlostavljala dok je bila dete.

- Zlostavljanje je trajalo tri ili četiri godine - rekla je Anderson. Strani mediji su pisali da je dadilja zlostavljala Pamelu kada je glumica imala samo 6 godina.

- Uvek mi je govorila da ne pričam roditeljima. Pokušala sam brata (Gerija Andersona) da zaštitim od zlostavljanja - dodala je slavna plavuša.

- Pokušala sam da je ubijem. Pokušala sam da je ubodem u srce s olovkom u obliku lizalice - otkrila je Pamela Anderson.

Glumica poznata po ulozi u Si Džej Parker u planetarno popularnoj seriji "Čuvari plaže" rekla je i da je dadilji nakon što je nije uspela da je ubije, rekla kako želi da umre.

- Rekla sam joj da želim da umre i idućeg je dana poginula u saobraćajnoj nesreći. Pomislila sam da sam je ubila svojim čarobnim umom i nisam to nikome mogla reći. Bila sam sigurna da sam to ja uradila, da sam to poželela i da je ona umrla. S time sam živela dok sam bila mlađa - rekla je Pamela.

Glumica je u filmu potvrdila i da ju je 25-godišnji komšija silovao kada je imala 12 godina.

- Prijateljica i ja smo otišle u prijateljev stan. Ona je s dečkom koji joj se sviđao otišla u sobu na spratu. Ja sam s njegovim prijateljem igrala "Backgammon" dok sam je čekala - ispričala je glumica, a zatim se partija naglo završila.

- Rekao mi je da izgledam kao da mi treba masaža. Imao je 25 godina. Ja sam imala 12. Silovao me. Osećala sam se kao da sam ja kriva - rekla je Anderson.

Glumica godinama nikome za to nije rekla jer se osećala kao da nema kome da se obrati za pomoć.

Bonus video:

PAMMY UPDO JE FRIZURA KOJU ĆE OVE JESENI SVI NOSITI: Pravi se lako, a dobro pristaje svim dužinama kose TikTok/shaaynemarie

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!