Viktorija Bekam okupila je na svojoj reviji u Parizu na Nedelji mode creme de la creme svetskog džet-seta, a njeni prijatelji iz visokih krugova prvi su je podržali. 

U prvom redu, očekivano, sedeo je niko drugi do Dejvid Bekam sa ćerkom Harper, a odmah do njega bili su Eva Longorija, Mija Regan, ali i Pamela Anderson koja je privukla posebnu pažnju. 

Razlog je to što slavna glumica nije nosila ni trunku šminke, što je bilo iznenađujuće pored svog tog glamura i luksuza koji je bio oko nje. Ona se pojavila u laganoj cvetnoj haljini sa širokim rukavima, a osmeh sa lica nije skidala. 

Zvezda kultne serije "Čuvari plaže" i dalje ima neverovatnu liniju koju je posebo naglasila elegantna toaleta, a mnogi su komentarisali da joj šminka i ne treba. Ipak, bilo je i komentara da Pamela bez makeup-a izgleda u najmanju ruku čudno. 

Pamela Anderson bez šminke.
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ona je svoju odluku da se više ne šminka i prokomentarisala za Elle. "Mislim da što smo stariji, svi izgledamo pomalo i smešno. Samoj se sebi smejem kad se pogledam u ogledalu. PomIsilim - meni se ovo... Dešava?" Treba čovek da se privikne", rekla je slavna glumica.

Glumica je rekla da je decenijama ispunjavala tuđe želje i da je došlo vreme da konačno ispuni svoje. Kako je rekla "sama je krivac za svoj izgled" i da joj se dopada ono što vidi.

Podsetimo, ona je ranije obožavala (ili se barem tako činilo) jaku šminku, pa zanosnu plavušu nismo imali prilike da vidimo bez kreona na očima, jarko iscrtanih usana i dosta maskare.

Mnogi komentarišu da ova zanosna plavuša izgleda mnogo bolje i mlađe bez šminke, a iako kažu da je lepota prolazna, čini se da ona sasvim ponosno nosi svoje godine, a kako Pamela danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shuterstock Glumica nekad i sad

Bonus video:

PAMMY UPDO JE FRIZURA KOJU ĆE OVE JESENI SVI NOSITI: Pravi se lako, a dobro pristaje svim dužinama kose TikTok/shaaynemarie

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!