Dokumentarac "Beckham" otkrio je brojne detalje o životu Dejvida Bekama, ali i o njegovom odnosu sa Viktorijom. Par je progovorio i o nekim škakljivim detaljima poput njegove afere sa Rebekom Los, koja mu je svojevremeno bila asistenkinja, ali i kako su krizu u braku prevazišli.

Međutim, čini se da je "nestašni" Dejvid još u nekim situacijama zadavao glavobolje supruzi. Tako se Viktorija dotakla i svog porođaja kad je na svet došao sin Kruz, koji je Bekam umalo propustio zbog Bijonse i Džej Lo.

Dejvid i Viktorija progovorili su u dokumentarcu o detaljma iz njihovog života.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Viktorija je u tom trenutku, te 2005. godine, bila u bolnici u Madridu čekajući porođaj. Bio joj je zakazan carski rez o čemu je obavestila supruga koji joj je rekao da upravo tog dana ima snimanje važne kampanje sa superzvezdama.

Dejvid Bekam mogao je da propusti rođenje sina Kruza jer se fotografisao sa Dženifer Lopez i Bijonse, zbog čega je Viktorija Bekam kiptala od besa dok je ležela u bolničkom krevetu.

"Kako to misliš snimanje?", rekla je Viktorija svom mužu koji joj je odgovorio: "Da, moram na snimanje sa Dženifer Lopez i Bijonse".

"Pomislila sam: "Ma, da li si ozbiljan, ležim u bolnici, da li me za*ebavaš?", prisetila se Viktorija Bekam kako je tekao njihov razgovor pa nastavila: "Ima fotografisanje sa Dženifer Lopez koja je prekrasna i koja se ne porađa...".

Dejvid Bekam mogao je da propusti rođenje sina Kruza jer se fotografisao sa Dženifer Lopez i Bijonse
CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia 

Bekam je ipak uspeo da stigne u madridsku bolnicu Ruber Internacional, a Viktorija je doživela novi šok kada je videla slike u novinama.

"Imala sam carski rez i sećam se da sam ležala u bolnici, nisam se osećala dobro i sećam se da mi je neko pokazao naslovnu stranu sa divnom slikom Dejvida, Dženifer Lopez i Bijonse sa naslovom: "Šta bi rekla Poš?". Da ti kažem šta bi rekla Poš. Poš bi... (pala je sočna psovka)", prenosi Daily mail.

Bonus video:

Kruz Bekam u provodu Privatna arhiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!