Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo ponovo će se naći na sudu zbog optužbi iz 2010. godine da je platio ćutanje Ketrin Majorgi koju je navodno silovao. On je tada Ketrin dao 375 hiljada dolara, a devojka je zauzvrat odrekla prava na anonimnost, te bila primorana da ćuti o svemu.

Tužba protiv Kristijana Ronalda prošle godine je bila odbačena zbog, kako se navelo, nesavesnog ponašanja i ukradenih dokumenata. Ipak, danas će američki sud saslušati advokate koji žele da "ožive" Ketrinine pokušaje da natera Ronalda da joj plati milione.

Njen pravni tim traži od suda da poništi odbacivanje njenog slučaja i ponovo otvori građansku tužbu koju je podnela u Nevadi 2018. godine. Tvrde da je sudija saveznog suda u Nevadi pogrešio u odbijanju njenih pokušaja da uključi kao dokaz ugovor o poverljivosti, koji je potpisala 2010. kada je primila novac od Ronalda.

Ronaldo je u izjavi u oktobru 2018. demantovao optužbe.

"Čvrsto poričem optužbe protiv mene. Silovanje je gnusan zločin koji je protiv svega što ja jesam i u što verujem", izjavio je fudbaler tada.

Ronaldo je porekao optužbe.
pritnscreen/youtube 

Ronaldov advokatski tim tvrdi da je intimni odnos bio uz pristanak i da ugovor o poverljivosti sprečava i njegov tim i Ketrin da pričaju o tome.

d

ds

Bonus video:

RONALDO SE VRATIO U MANČESTER Portugalac sa agentom na pregovorima s Junajtedom Twitter/Skysports

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!