Slavna manekenka Adrijana Lima često se pojavljivala sa svojim partnerom, francuskim producentom Andreom Lemerom, na crvenom tepihu, ali u poslednjih nekoliko meseci često je viđena sama u javnosti. Ovo je izazvalo sumnje u stabilnost njihovog odnosa. Međutim, nedavne fotografije koje je Adrijana Lima podelila na Instagramu su razjasnile situaciju.

Adrijana Lima je započela vezu sa Andreom Lemerom 2021. godine, a javnost je reagovala sa različitim komentarima i mišljenjima o njihovom odnosu.

Adrijana Lima sa verenikom na koncertu
Instagram 

Mnogi su predviđali kratkotrajnost njihove veze, ali se ispostavilo da je drugačije. Adrijana Lima deluje izuzetno srećno u društvu Andrea Lemera, što nije promaklo pažljivim posmatračima.

Adrijana Lima ponovo okačila sliku sa verenikom
Instagram 

Način na koji se oni međusobno gledaju i iskazuju emocije primećuju mnogi, i to pozitivno utiče na njihovu sliku u javnosti. Takođe, dele mnoge zajedničke interese i uživaju u vremenu provedenom zajedno.

Ovo je upravo ilustrovano novim fotografijama koje je Adrijana Lima podelila na Instagramu, a koje su nastale na koncertu grupe Coldplay u Los Anđelesu. Par je očigledno uživao u omiljenoj muzici, a slika njihovih isprepletanih ruku najjači je dokaz da nema razloga za sumnju.

Adrijana Lima ponovo okačila sliku sa verenikom
Instagram 

Adrijana Lima i Andre Lemer postali su roditelji sina Sajana u avgustu prošle godine. Manekenka već ima ćerke Sijenu i Valentinu iz prethodnog braka sa Markom Jarićem.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte kako Adrijana Lima danas izgleda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!