Tvrdnja da je pevačica Šer kidnapovala rođenog sina iz hotelske sobe u kojoj je bio sa bivšom ženom, s kojom je pokušavao da se pomiri nakon turbuletnog perioda u braku, odjeknula je u javnosti pre nekoliko meseci.

Marijelanđela King je iznela ovu šok tvrdnju na sudu, tokom brakorazvodne parnice sa Elajdžom Bluom Almanom (47), pevačicinim "otetim" sinom za kojeg tvrdi da i dalje ne zna gde se nalazi.

Šer je navodno pokušala da kidnapuje sina.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Elajdža, mlađi sin pevačice Šer kojeg je dobila u braku sa drugim suprugom, pokojnim Gregom Almanom, godinama vodi bitku sa narkoticima. Šer, zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, svojevremeno je unajmila obezbeđenje da stoji ispred hotela u kojem je živeo, "kako bi pazilo šta radi i gde ide".

Četiri dana nakon ovog incidenta Kingova je dala izjavu "da ne zna gde se nalazi njen suprug. Razumem da se porodica trudi da mu pomogne, nalazi se u nekoj ustanovi, ali nisu mi rekli gde. Samo želim ono što je najbolje za mog supruga".

Mišljenja su podeljena, te su tako sa jedne strane oni koji su, ako je sve istina, osudili postupak pevačice, ali je bilo i onih koji smatraju da je samo želela svom sinu. 

Ipak, na videlo je isplivao i intervju u kojem upravo Elajdža optužuje slavnu majku da ga je zanemarivala. 

"Mislim da je bitka kroz koju sam prošao u poslednjih nekoliko godina u Nemačkoj bila velika stvar za moju porodicu koja je morala to da prihvati i da se nosi sa time", rekao je sin slavne Šer.

Taj intervju datira iz 2014. a Elajdža danas ima 47 godina. Pričao je kako se tada borio sa Lajmskom bolešću i da je to moglo da ga košta života.

"Mojoj majci je bilo vrlo teško da to prihvati. Siguran sam da je vrlo neprijatno i teško podneti kada se neko razboli i možeš da ga izgubiš. Ali rekao bih da ipak morate da se izborite sa time i budite uz tu osobu na svakom koraku njene borbe", poručio je.

Na pitanje da li mu je majka tada pružala emotivnu podršku, odgovorio je: "To nije jedna od njenih jačih strana", pa je nastavio: "Dugo smo imali takvu dinamiku, pa bi se moglo očekivati tako nešto. Međutim, tone znači da mi uopšte nije bila podrška, što jeste. Ali u toj ljutoj hladnoći u kojoj stvarno ne znaš hoćeš li se sutra probuditi i biti živ ili ne, treba ti podrška svih. Potrebne su vam velike količine. Apsolutno ti treba bezuslovna roditeljska ljubav u tim mračnim satima".

Elajdža je poručio da je njegova majka dugo ignorisala da je on bio bolestan. "Dugi niz godina smatralo se da je to imaginarno – jer je to jednostavno bilo lakše", rekao je.

Podsetimo, Šer ima i sina Čeza Bona kog je dobila sa Sonijem Bonom i koji se rodio kao Čestiti. Pre 14 godina izjavio je da želi da promeni pol, a 2011. govorio je o tome u emisiji Opre Vinfri. Pisalo se da je želeo da operacija bude sprovedena u Beogradu.

ŠEr sa transrodnim sinom.
Shutterstock 

Ovaj pisac, glumac i aktvista rekao je jednom prilikom da je njegova majka u početku teško prihvatala njegovu odluku, ali da ga je kasnije u potpunosti podržala.

Bonus video:

transrodna žena Instagram/justthetip_

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!