Američka muzička legenda Šer kidnapovala je rođenog sina iz hotelske sobe u kojoj je bio sa bivšom ženom, s kojom je pokušavao da se pomiri nakon turbuletnog perioda u braku.

Marijelanđela King je iznela ovu šok tvrdnju na sudu, tokom brakorazvodne parnice sa Elajdžom Bluom Almanom (47), pevačicinim otetim sinom za kojeg tvrdi da i dalje ne zna gde se nalazi.

Elajdža, mlađi sin pevačice Šer kojeg je dobila u braku sa drugim suprugom, pokojnim Gregom Almanom, godinama vodi bitku sa narkoticima. Šer, zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, svojevremeno je unajmila obezbeđenje da stoji ispred hotela u kojem je živeo, "kako bi pazilo šta radi i gde ide".

šer
Shutterstock 

Marijelanđela je sada ispričala da je krajem 2022. godine radila na pomirenju sa suprugom, kada su u hotelsku sobu u Njujorku "uletela četvorica muškaraca i otela Elajdžu".

"Jedan od njih mi je rekao da ih je unajmila Elajdžina majka".

Pevačica Šer unajmila kidnapovanje svog sina
Shutterstock 

Četiri dana nakon ovog incidenta Kingova je dala izjavu "da ne zna gde se nalazi njen suprug. Razumem da se porodica trudi da mu pomogne, nalazi se u nekoj ustanovi, ali nisu mi rekli gde. Samo želim ono što je najbolje za mog supruga".

Šer
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Šer se nikada ovim povodom nije oglašavala, ali mediji prenose da se na potez "kidnapovanja" sina odlučila nakon što je pronađen bez svesti ispred hotela. Radnici hotela su izjavili da su svakodnevno javljali Šer kada bi zatekli Elajdžu da "luta oko hotela" ili "ostane bez svesti".

Elajdža se trenutno nalazi na rehabilitaciji, a jednom prilikom je otkrio da je počeo da konzumira narkotike kada je imao 11 godina, prenosi Mondo.

Bonus video

Kidnapovanje TikTok/sonsofthunderisraelites